"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 16-04-2008
| acil app plaka!
arkadaslar bılıyorum cok konu acılmıstr fakat bana acıl app basan bı yer lazım,yerını telını bılen varsa yazarsa cok sevınırım istanbuldayım.
|
| | |
| | #2 |
| huseyinnn |
arkadaşlar bende isterim ya app plaka basan yer varsa iyi olur bilgili olan bi arkadaş varsa sevinirim
|
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Otomobil: "09 red lancer
|
arkadaşlar ben app basıyorum daha doğrusu arkadaşım basıyorDU. Ama bundan sonra çift mühür app basımı yapmıyoruz..tek mühürüde ben kendim tavsiye etmiyorum..çünkü = bu gün bizim eski aracın yeni sahibi aradı..dedi böyle böyle plakalar sahte muamelesi gördü ve arabayı bağladılar diye..gittim depoda arabanın orjinal plakalarını bulup adamın şöförüyle gönderdim taktılar galiba orjinalleri. tek mühür veya hiç mühürsüz plaka yaptırmayın derim ben..çift yapanı bulun 3 kuruş fazla olsun çift olsun.
__________________ |
| | |
| | #4 |
| huseyinnn |
işte çift mühür yapan bi yer bulmamız lazım
|
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Otomobil: "09 red lancer
|
bulurum ben sana fiyatı 150 ytl ??
__________________ |
| | |
| | #6 |
| huseyinnn |
yeri nerede istanbuldadır inşallah
|
| | |
| | #7 |
|
evet istanbulda.. erendumlu@hotmail ben tanımıyorum kendisini googlede buldum dersin..
__________________ |
| | |
| | #8 |
| huseyinnn |
ok tşk
|
| | |
| | #9 |
|
önemli deil. dier arkadaşlar bu linkden konuları okuyup bilgi sahibi olabilirler ;
__________________ Mesajı son düzenleyen blackjack : 22-04-2008 - 10:25 Sebep: link silindi |
| | |
| | #10 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 16-04-2008
|
valla bana tek muhurlude olur,eskı aracım tek muhurluudu bı sorun yasamamıstım,ne kadara basarsın tek muhurluyu acaba ferhat?
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|