"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Şu VeLeDe BaK | aciilllll lütfen pleksiglas
arkadaşlar pleksiglas çubugunu nerden bulabilirim nerelerde hangi tür dakkanlarda satılır veya sipariş verebilecegim bir yer varmı lütfen angel eyes led yapıcam cevaplarınızı bekliyorum aciiiilllllllllllllllll
__________________ [SIGPIC] C:\Documents and Settings\FURKAN\Belgelerim\Resimlerim\modwj9.gif [/SIGPIC] |
| | |
| | #2 |
| hız dutgunu :) |
çubukçular çarşısında vardır ![]() reklamcılarda olabilir neon reklam yada tabela hazırlayanlarda.. |
| | |
| | #3 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 03-11-2006
|
jaluzi çubuğu dersen her perdecide bulabilirsin.. kolay gelsin şimdiden
|
| | |
| | #4 |
| mutluluklar komada... |
bizim evin önünde yanıp sönen ışıkcıklardan var onlar arabaya uyarmı acaba.çalıp araba altına neon tarzı bişey yapmayı düşünüyorumda |
| | |
| | #5 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Yaziliydi daha onceden. Durum degi$tiyse bilemiyorum ama pleksiglas`i trde sadece ithal eden firma satiyordu eskiden. $i$li`de karakolun kar$isinda bir tukkan. hemen anla$iliyor zaten uzaktan gorunce giri$ini. Malatyada satan ise kesinlikle yoktur. o firma ile konu$ursun kargo ile yollarlar en akla yatkin gelen bu gibi. ama ince uzun cubuklar, sacma sapan alan kapliyor. kargo ucuk olabilir. |
| | |
| | #6 |
| Şu VeLeDe BaK |
hadi arkadaşlar bi yardımcı olsanız
__________________ [SIGPIC] C:\Documents and Settings\FURKAN\Belgelerim\Resimlerim\modwj9.gif [/SIGPIC] |
| | |
| | #7 |
| ask; sari lacivert... |
pleksiglas yaziyorum google'a birsürü türk firmasi cikiyor, sen arastirmadinmi internetten? bu sitelerden siparis veremezmisin? yapacagin lamba olcusunde!
__________________ opel corsa toyota corona ![]() ![]() |
| | |
| | #8 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| |
| | |
| | #9 |
| ask; sari lacivert... |
arkadas konusunu takip etmiyor herhalde
__________________ opel corsa toyota corona ![]() ![]() |
| | |
| | #10 |
| Member Kayıt Tarihi: 29-04-2008
|
arkada$ım Bişi soruyorsun Takip eT istersen Bu arada Plexy gLass Yani Şeffaf Camı Tüm Reklamcılar Ve TabeLacılarda bulabilirsin.Fiyatı et kaLınLığına Ve Cm'sine göre Değişiyor Haberin olsun...
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|