"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: 4 Aylık Leasing
Leasing ile gemi de alabilirsin, fabrika da yapabilirsin... Uzun dönem kiralama bunun arabasallaştırılmış özel bir versiyonudur...Bu işin uzmanları yapar...Mesela intercity... Arabayla ilgili her türlü sorumluluk onlara aittir, sen sadece direksiyonda oturursun, arabayı pert etsen bile ertesi sabah yenisi kapında olur...
__________________ Team VW |
| | |
| | #12 | |
| Senior Member | Re: 4 Aylık Leasing Alıntı:
peki tanıdığın var mı bu konuda? yardımcı olabilecek? | |
| | |
| | #13 |
Valla konuşun bir firmayla teklif isteyin, bu işi yapan pek çok firma mevcut... Ama bence en mantıklısı çabuk satılabilecek ekonomik bir araba alıp onun kullanılması...4 ay sonra satılır...
| | |
| | #14 | |
| |
| | |
| | #15 | |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
| Re: 4 Aylık Leasing Alıntı:
Bizim de personelimize verdigimiz araclar leasing yöntemiyleydi fakat suanda pek bir avantaji kalmadi. Vergiden düsüyorduk eskiden bedavaya kullanmak icin arabamiz oluyordu. simdi onun yerine personelimiz kendi aliyor arabasini bizde kira parasini onlara ödüyoruz en azindan personelin kendi arabasi olmus oluyor. bu 4 aylik leasing olayinin de astarinin yüzünden pahaliya gelicegini düsünüyorum.O olay leasing degilde oto kiralamacidan aylik kiralama olayi olur ancak.En azindna ben oyle dusunuyorum bi bankaya gidip sormak lazim. Ama en mantiklisi ikinci el piyasasi cabuk düsmeyen bi arac alip zamani gelince satmak bence de.hem gereksiz yere bi yerlere para yatirmamis olursunuz tabi o kadar toplu paraniz varsa. Mesajı son düzenleyen SmoKiNg ACE : 17-10-2007 - 12:54 | |
| | |
| | #16 |
MAL CİNSİ Satın alımda KDV oranı Leasing' de KDV oranı Fark Tüm makina ve ekipmanlar 18 1 17 Ticari araçlar (kamyon, kamyonet, minibüs, otobüs, çekici) 18 8 10 Binek arabalar (2000 cc motor hacmine kadar) 26 26 - Binek arabalar (2000 cc motor hacminden büyük) 40 40 - Lüks yatırım malları (klimalar, ses sistemleri, 26 26 -
| | |
| | #17 |
Leasing'de KDV oranları bu şekilde... Otomobillerde avantaj yokmuş dediğiniz gibi fakat fabrika-makina kurarken avantaj büyük ![]() Ticari araçta'da önemli bir avantaj söz konusu...
| | |
| | #18 | |
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|