"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member |
Arkadaşlar kardeşim gibi sevdiğim biri leasing yapmak istiyor tek araba ve 4 ay olucak diyor nedir nasıl yapılır bu iş benim bildiğim en az 1 sene? Ama belki tanıdık varsa 2.elide leasing yapsalarda olur farketmez ama biraz acil dedi yardımınız dokunabilirmi istanbul ve çevresi olmak şartıyla mutlaka lazım diyor sizce ne yapabiliriz? |
| | |
| | #2 |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
| Re: 4 Aylık Leasing
leasing 4 ay oluyor yanılmıyorsam ama çok zahmetli olur bide sabit leasing masrafı var.. astarı yüzünü geçebilir bence kredi daha mantıklı 4 ay için......
|
| | |
| | #3 |
| Senior Member | Re: 4 Aylık Leasing
o nasıl olucak anlamadım sıfır araba alıp satıcak mı yani?4 ay sıfır arabaya gerek yok ne bileyim 2.el olur ama daha ucuz olur leasingle falan ne bileyim banada öyle dedi bilginiz varmı bu konuda?
|
| | |
| | #4 |
| AOVGFG Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: uçar gider
leasingin ne oldugundan haberi var mı acep? finansal kiralamadır, yani kiralamadır. 4 ay kullanır, sonra araç leaser olan kurumundur. isterse ücretini ödeyip satın alır. 4 ay kullanılmış aracın fiyatı da epey tutar. toplu para vermesi gerekir. ayrıca genelde iş makinelerinde tercih edilir. binek otomobili leasing ile almak isterseniz, sizi filo kiralama şirketlerine yönlendirirler. |
| | |
| | #5 | |
| Senior Member | Re: 4 Aylık Leasing Alıntı:
bence yeni araba daha iyi ama soruyorum belki tanıdık vardır diye... | |
| | |
| | #6 | |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: 4 Aylık Leasing Alıntı:
Ama uzun vadede karlı olur ve tek araba için yapma opsiyonu henüz ülkemizde yoktur... Daha doğrusu kurumsal leasing vardır sadece, kişisel leasing yoktur...
__________________ Team VW | |
| | |
| | #7 |
Babam Türkiye'nin ilk leasingçilerinden onu da ekliyim
__________________ Team VW |
| | |
| | #8 |
| Senior Member | Re: 4 Aylık Leasing
enis peki yardımcı olabilirmisin? benim bildiğim var hatta etrafımda bir doktor passat kiralamıştı annemi ikna edemedim oda jetta yo leasing yapamak istiyordu hatta yani kişisel leasing var yardımcı alabilirmisin? |
| | |
| | #9 |
Doktor yine vergi levhası gösterek yapmıştır... Yani kurumsal...Pek karlı olmaz, uzun dönem kiralamacılarla konuşmaya çalışın 4 ay için onlar da bakmaz... Ancak sağlam bir anlaşma ile bir kiralama şirketiyle anlaşacaksınız...
__________________ Team VW |
| | |
| | #10 |
| Senior Member | Re: 4 Aylık Leasing uzun dönem kiralama ile leasing arasındaki fark ne tam olarak??
Mesajı son düzenleyen maniack_tuner : 16-10-2007 - 00:42 |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|