"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 01-08-2004 Yaş: 24
| 2000 model Honda CRV için bagaj örtüsü ???
Arkadaşlar 2000 model honda crv için bagaj örtüsü nerden bulabilirim? servisine sorduk bugün 470 ytl dediler!!! bu tür aksesuarları bulabilceğimiz anadolu yakasında bi yer var mı bildiğiniz? Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum, saygılarımla...
|
| | |
| | #2 |
| . . . . . . . . . . . . . |
istediğin kagucuk bagaj havuzumu yoksa orjinal halı döşemesimi.
|
| | |
| | #3 |
|
aradığım şey döşeme ya da bagaj havuzu değil. hani HB model arabalarda bir bagaj kapağı olur, onu istediğin zaman çıkarırsın takarsın falan...dışardan ve içerden bagajın görünmesini engelleyen bir kapak.arka koltukların hizasından başlar bagaj camına kadar gider... anlatabildim mi ? var mı bunu bulabilceğim bi yer bildiğiniz?
|
| | |
| | #4 |
| . . . . . . . . . . . . . |
anladım 2002-2006 crv lerde standart cıkıyor. ama ilk kasa için mecbur servisten alcaksın dostum. veya yurtdışı internet sitelerinden getirtceksin daha ucuz olur. veya custom bişeyler yapcaksın kendin.
|
| | |
| | #5 |
| . . . . . . . . . . . . . | eBay Motors: OEM 97-01 HONDA CRV CR-V CARGO TRUNK COVER RETRACTABLE (item 370035849946 end time Apr-23-08 06:54:47 PDT) yurtdışı fiyatıda 230 dolarmış kargo gümrük filan derken burdaki fiyatı bulabilir en iyisi servis. |
| | |
| | #6 |
|
evet ya 2004 modeli var dayımda onunkinde orjinal var çok da güzel bakalım artık bi şekilde çaresine bakıcaz,olmadı film çektiricez camlara daha ucuz... teşekkür ederim ilgin ve bilgilendirmen için |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|