"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 09-07-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: Peugeot 106 | 106 parçaları (kaza yaptım) ![]() slm arkadaşlar bana usta tamirci ve çıkma 106 parçaları bulabileceğim yerler lazım biliniz varsa paylaşmanızı rica ederim ![]() tşk kolay gelsin |
| | |
| | #2 |
| (OO==[][]==OO) Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30 |
çıkma parça ikitellide bulursun bolca ama usta için bişey diyemem |
| | |
| | #3 |
| Excalibur |
geçmiş olsun... nerde oturuyosun?
|
| | |
| | #4 |
| 16 BLS 13 Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Chevy Kalos |
geçmiş olsun.
|
| | |
| | #5 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 09-07-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: Peugeot 106 |
Saoln arkadaşlar
|
| | |
| | #7 |
| Member Kayıt Tarihi: 25-05-2008 |
öncelikle geçmiş olsun.ikitellide bağcılar güngören saniyide bulabilirsin çıkmacı fakat çok paralar isteyebiliyolar.öncelikle iyi bi usta bul onun yönlendirmesiyle çıkma aramak daha mantıklı.
|
| | |
| | #8 |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 30 |
İzmir desen ustanın kıralı var dicem ama istanbul için maalesef bişey diyemem...Yani şöyle birşey desem at bi kurtarıcıya getir izmire,parçacıda,ustada hazır her 2side tam aradığın adresler ama biraz saçma bir teklif olacağı için yapmıyorum..Genede aklının bi köşeseinde olsun derim sana...
__________________ Kingdom of drift |
| | |
| | #9 |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90 |
tunıng peugeot sıtesıne bı bak baya bı parca mevcut oluyo
__________________ |
| | |
| | #10 |
| ahternativeاختر Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 24 Otomobil: tdı | Bağcılar-Güngören'de yoksa Atatürk Sanayii sitesine bakmanı öneirim.
__________________ اختر اختر beni tanıdıkça nefret ediceksin |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| 106, kaza, parçaları, yaptım |
| Konu Seçenekleri | |
|
|