"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| aT_hIrsIzI™ |
evet zor çalıştıktan sonra düşük rölenti titreme ve stop etme yapıyormu
__________________ |
| | |
| | #12 |
| Kime Emanet? |
benzin pompasinin rolesine bir bakilmakla baslanabilir belki gerektigi gibi calismiyordur yada bozulmaya yuz tutmustur onun icin sorun cikariyordur. benzin regulatorunde basinca bakilabiir mars sirasinda, bakalim gereken basinc geliyormu yada calistirken araba rolantide ikende istenilen benzin basinci varmi. kisa yol olarak tek tek injectorleri uzun bir tornavida ile dinleyip calisip calismadigini anlayabilirsin. senin arabada varmi bilmiyorum ama arabanin calisma olayi timing sensoru ilede alakali. Timing sensoru pistonlarin pozisyonuna bakarak arabayi dogru zamanlamada calistirmayi saglar, eger sensor sinyal alamassa yada dogru sinyali beyine yolliyamassa o zaman arabayi calistirtmaz. madem yeni benzin pompasi degisti o zaman oradan baslamak, taktirttigin kisiye goturup sorunu anlatmak en iyi fikir. |
| | |
| | #13 |
| tork arası beygir Kayıt Tarihi: 26-05-2005 Şehir: Ankara Yaş: 27 Otomobil: Honda Jazz |
bende 1.6 palio vardı.buna benzer bir sıkıntım olmuştu özellikle kışın sık oluyordu.bildiğim kadarıyla bravodaki motorda aynı motor.benim sıkıntı araç bujileri ıslatıyordu.yani yanmamış benzin bujinin üzerine yapışıyor ve ıslak olan bujiler aracı çalıştırmıyordu.bujileri söküp kuruttuktan sonra sıkıntı gidiyordu.ama bir türlü neden bujilerin ıslandığını bulamamıştık.ben kendimce pratik bir çözüm bulmuştum.aracı çalıştırmadan önce kontağı açıp 5 10 saniye bekleyip kontağı kapatıyorum.sonra tekrar kontağı açıp az bekleyip gaza basmadan marşa basıyordum.araç bu şekilde hemen çalışıyordu.tahminim ilk kontakta benzin pompası depoyla motor arasındaki boruyu anca dolduruyordu.olay birazda kronik zannedersem
__________________ bu zamlarla benzin pompası depoyamı giriyor,yoksa..... |
| | |
| | #14 |
| 16 BLS 13 Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Chevy Kalos |
Araba satıldı arkadaslar.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|