"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member |
arkadaslar araç bravo 1.6 16V geçen günlerde benzin pompasını değiştirdim.ilk gün bi sorun yoktu ondan sonra çalışırken cok zor çalışıyor boğuluyormuş gibi oluyor ve biyerden çat sesi geliyor anca çalışıyor.bazende bikaç denemeden sonra çalışıyor.hala bir ustaya baktıramadım.neden yapabilir bunu sizce.
__________________ ![]() |
| | |
| | #2 |
| Senior Member |
Çalıştıktan sonra sorun devam edio mu peki ? ısınınca geçio mu ?
|
| | |
| | #3 |
| Senior Member |
çalıştıktan sonra herhangi bir sorun yok.ısınmayla alakalı bir problem değil yani.benzin pompası yukarda kalmış olabilir dedi biri ama bilmiyorum artık haftasonu baktırcam
| | |
| | #4 |
| Senior Member |
ateşleme sisteminin elden geçmesi gerek o zaman büyük bi ihtimalle ateşleme sistemindendir.
|
| | |
| | #5 |
| Senior Member |
banada öle geliyor. enjektörlerde tıkanmış olabilir.beni korkutan ayağımın altından gelen çatlama sesi
| | |
| | #6 |
| PASHA Kayıt Tarihi: 22-11-2006
|
benzin demişsin farkındayım ama sorması ayıp LPG var mı araçta ? genelde bunu onlar yapardı
|
| | |
| | #7 |
| Senior Member |
hayır lpg yok araçta.dün gittim bi ustaya pompanın barı düşük geliyo olabilir dedi.bugünde beyinden bakıcaz arızaya
| | |
| | #8 |
| Senior Member |
bi türlü çözüremedim sorunu.bulamıyorlar anlamıyorlar
| | |
| | #9 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
Pompayı degıstırdıkten sonra basladıgıysa problem ordadador muhtemelenç aldıgın yere gıt degıstırttır. yada yenıden ayarlasınlar. baka yerlerde ugrasma.
|
| | |
| | #10 |
| Senior Member |
bizim araçtada bazen oluyor.enjektörlermi tıkanmıştır acaba? sogukta filan daha cok yapıyor.araç çalısır çalısmaz bir titreme ve ardından stop ediyor.çalıstıktan sonra hiçbir sorun olmadı bende fakat annem kullanırken ısıklarda stop etmis bi kere .enjektörler tıkalıysa açıldıktan sonra gidişinde fark olurmu . sıfır km aldık o zamandan beri yapıyor arada bi.serviste ayar çektiler ondan sonra 1 kere flan yaptı 3-4 ayda.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|