"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Member Kayıt Tarihi: 12-09-2008 Şehir: cet Otomobil: mazda
| Zamanlayıcı
Merhaba arkadaslar arabanın zor calısması ve marş esnasında sarsıntı yapması.birinci ve ikinci viteste dusuk hızla gıderken teklemeye dusmesı zamanlayıcıda bır problem oldugu anlamına mı gelır.Yoksa farklı sebepler mı var?
|
| | |
| | #2 |
| The Firestarter Kayıt Tarihi: 24-03-2008 Şehir: ANKARA Otomobil: VW
|
bende de yapıyordu onu hava akışmetre arızalıymış değiştirdim düzeldi tabi seninki başka sebepten de yapıyor olabilir
|
| | |
| | #3 |
| '95 |
zamanlayıcı nedir ya?
__________________ |
| | |
| | #4 |
| PASHA Kayıt Tarihi: 22-11-2006
|
harbi zamanlayıcı nedir yaw ? timing ayarını fln mı kastetti acaba arkadaş ? |
| | |
| | #5 |
|
evet timing den bahsediyorum....Sorunun ne oldugunu nasilanlariz havadan mi benzinden mi sudan mi uzun zamandir kimseden ses cikmayinca starteride yakim dert bitmiyor arkadaslar bir el atinda kutulayim bu dertten----
|
| | |
| | #6 |
| '95 | Biraderim sen yurtdışında mı yaşıyorsun? Starter - Marş motoru, timing- sente ayarı. Muhtemel sebep hakkında pek bir fikrim yok, bir servise göstersen daha faydalı olur.
__________________ |
| | |
| | #7 |
|
Dogru soyluyorsun servis iyi olur ama burada turkiye gibi servis bulamiyorum....Burdaki servisleri anlatayim bana hak vereceksiniz..Gecen aksam saat 9 gibi herzaman onunden gectigim bir servis vardi oraya ugradim adam sarhos demlenmis iraz sadece dedigim sorun bu yapabilirmisin yaparim dedi tamam yarin getirecegim dedim benden 100 peso yaklasik 13 milyon istedi sordugum soruya cep vermesinin bedeli neyse polislik olduk polis geldi polile uzun uzun konustu sanirim tamir ettim vs dedi polisi ikna etti tabi benim cabalarim sonuc vermedi....yani isi bilmezler ama fazlasiyla para isterler durum boyleyken siz bu servislere aracinizi verirmisiniz...Baska bir problem icin araci verdim 2 ay sonra ben bundan anlayamadim benden buraya kadar dedi fakat servis ucretini aldi...Bende kendim sizlere danisarak yapmaya karar verdim takim vs aldim sirf bu servislere gitmeyeyim diye hatta 2 ay bekleyip servisin yapamadigi arzayi kendim giderdim ......Arac hic calismiyordu bu seviyeye kadar getirdim simdi zorda olsa calisiyor ama dedigim gibi....1 ve 2 viteste giderken tekleme yapiyor ve ilk calistirirken zor calisiyor ve arac cok sarsiliyor.....Hizimi arttirdigimda hicbir sorun olmuyor........Bana muhtemel sorunlar ve nasil test veya tamir edebilecegim konusunda bilgiverirseniz cok sevinirim tabi en son benim yapamayacagim kisimlarda yine bir servis maceram olacak
|
| | |
| | #8 |
| '95 |
araban hakkında biraz detaylı bilgi versen..
__________________ |
| | |
| | #9 |
|
Mazda miata 1999 model 1.8 16 valfe doch motor dedigim gibi motor zor calisiyor cok defa marsa basmak gerekiyor ki son bastigimda starter yandi.Calistiginda hizli gidersem bir sorun yok fakat 20---40 km hizlarda teklmeye dusuyor cekme yapiyor... |
| | |
| | #10 |
| '95 |
Benzin pompası ve filtresinde bir problem olabilir mi acaba?
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|