"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
| Vites Gacırdatmak
Başlık biraz garip oldu ama bugun işe giderken bayır aşağı kırmıza kalktıktan sonra 1..2.. 4 yapiim dedim salarım aşağıya kadar diye biraz yavaştım 4 e girmedi o sırada gacırt etti tabiri cayizse zaten zorlamadım girsin diyede asıl merak ettiğim bu tarz vites geçişlerinde misal debriyaja tam basmadan vites atarken veya vites tam yerine oturmadığı zaman ses yapabiliyor bunun zararı ne ölçüde olur yada olabilir?
__________________ |
| | |
| | #2 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Bende 3 yapıyo aynısını... Şanzımanım 8 senelik şimdilik sağlam
__________________ Team VW |
| | |
| | #3 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Bende 3 yapıyo aynısını... Şanzımanım 8 senelik şimdilik sağlam
__________________ Team VW |
| | |
| | #4 |
| Eski Member |
blackjack bence 2 oldu ![]() Dişlilerin kırılma ihtimali var
__________________ |
| | |
| | #5 |
| BNG & VTEC |
oyle 3 5 gırclamayla bişi olmaz merak etme sağlamdır dişliler
__________________ vtec se koy sepete |
| | |
| | #6 |
| Doctor |
1-2 seferle bişey olmaz 2 den sonra 4 e atınca devir kaça gelicekse boşta aragaz ver debriyaja basmadan,sonra debriyaja basıp vitese tak yağ gibi kydığını görüceksin
__________________ B161B-B18C-C32B-F20C-K20A-13B REW-4G63T-SR20DET-RB26DETT-VR38DETT-4AGE-1JZGTE-2JZGTE |
| | |
| | #7 |
| Crazy LIPs ... |
Ben 1 den 2 ye atarken problem olmuyo ama 3 den 2 ye düşünce gacırt edio .. her seferinde...
__________________ Su katılmamış Apache ! |
| | |
| | #8 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
yanlış devirlerde geciriyorsundur. zaten beceremiyton. 90hp lik aracla gidip 80 lik araca geciliyon. beceriksiz herif seni. ![]() Sana o arabayı veren de kabahat. ![]() Allah seninnn.... ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #9 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
|
Sinan bişey olmaz debrıyajsız gecırmeyı dene ![]() ![]() bır kere olduysa kafana takma arada olabılıyor bu tıp seyler |
| | |
| | #10 |
| BNG & VTEC |
8000ddevırde gırclatordum bı ara mecburen
__________________ vtec se koy sepete |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|