"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 27-10-2007
| valeo-daikin baskı balata
merhabalar! Aracım 93 model civic si 190 bin km'de ve son 15 bin km'dir bende bulunmakta. Aracımın baskı balatasını değiştirmek istiyorum ve şu anda bulunduğum yerde japon servisi yok internetten araştırdığım kadarıyla valeo marka 100 ytl civarı ve daikin marka ise 200 ytl civarı aralarında uçurum var. Bu iki marka hakkında tecrübesi olan varsa hangisini önerirsiniz bu kadar fiyat farkı olması normal mi?
|
| | |
| | #2 |
| Emrah Şenel |
ben bütün arabalarıma valeo ve luk kullandım bir sorun yaşamadım. ama aracım honda değildi...
__________________ forever karakedi 205 ![]() |
| | |
| | #3 |
| nuriQocca |
vaLeo çok zorLamaya geLmiyo..yani 4 kişiysen yokuşta bayağı bayağı kaçırıyo..biLmem farkLı kuLLanıcıLarın çıkmamış oLabiLir şans oLabiLir sonuçta orj.harici şans geneLde..bence orj.e yakın bi parça taktır zira vaLeo universaL oLarak üretiyo baLataLarı çokta iyi değiL arabayı götürür.. işçiLiğe ne istediLer?
__________________ |
| | |
| | #4 | |
| Senior Member | Alıntı:
Valeo marka baskı balataları 0 olsa dahi iyi kavrama yapmıyor mu ? | |
| | |
| | #5 |
| Rs Kayıt Tarihi: 29-09-2005 Şehir: İstanbul Otomobil: Sierra 2lt modified
|
Hondada orjinal daikin çıkması lazım cok daha kaliteli valeodan. Aracın icin 100 ytl olan Valeo Kore yapımı valeo. Yinede takılmıcak kadar kötü bir ürün degil. Binlerce japon arabası o ürünü kullanıyor.
|
| | |
| | #6 |
| nuriQocca | vaLLahi kötüLemek istemiyorum ama vasat oLduğu ortada bi kaç forumdada okumuştum kaçırmaya başLadığında şikayet vardı 80-100 LiraLık baLataya göre süper..ama çok şey bekLemeyin..vaLeo nun orjinin fransız oLması LAzım kore' ise iyi yine..
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 27-10-2007
|
teşekkür ederim arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için. bende biraz araştırma yaptım bir kaç yerdede cookies' in dediği gibi özellikle yüksek devir çeviren araçlarda zorlamaya gelmediğiyle ilgili bilgiler var ama normal kullanım için sorun çıkartmıyormuş. orjinal kullanmakta fayda var servisten temin edip özelde taktırmak daha uzuza mal oluyormuş.
|
| | |
| | #8 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 11-01-2005 Yaş: 26 Otomobil: reno clio/toyota corollo
|
valla ben toyotamın balatasını valeo ile değiştirdim 20 000 km oldu henüz herhangi bir sorun yaşamadım ama orjinali neyse onu almak en mantıklısı tabi
|
| | |
| | #9 |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
|
bizim partnede valeo var yükle bile çekiyor kavraması filanda gayet iyi...
|
| | |
| | #10 |
| Doctor |
fransız araçlarındaki fransız üretim valeolar iyidir kanımca ama civic is'in doğasına aykırı
__________________ B161B-B18C-C32B-F20C-K20A-13B REW-4G63T-SR20DET-RB26DETT-VR38DETT-4AGE-1JZGTE-2JZGTE |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|