"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
| uzun far reflektörü küçük ve ayrı olan farlar neler?
Arkadaşlar xenon ampul taktıktan sonra uzunlar sorun oldu reflektörümün içine uzun far ekleyeceğim sanıyorum Uzun far reflektörü ayrı olan yada modeül halde olan araçlar neler? Isuzu midibüslerin öyle, Karsan j9 ların öyle. 0403 otobüslerin mercekli ama ayrı. Başka?
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #2 |
| Senior Member |
Eski BMW'ler de mi öyle acaba?
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #3 |
| Excalibur |
benim arabada kısalar sadece mercek uzunlar ayrı ama ikisini birden yakma şansım varmı acaba kolu çekili tutarsam ikisi birden yanıyo o zmn daha güzel bi görüş alıyorum ama kolu bıraktığımda yani uzuna geçtiğimde daha kalitesiz bi aydınlatma alıyorum. Bi elektrikçiye götürsem yapar herhalde ama yakarmıyız bi tarafları?
|
| | |
| | #4 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
hazır farların ölçüleri çok büyük sorduklarım. J9 minbüsleirnki 8.5 cm ama tanesi 50 ytl. ben çıkmacıya gidip bakayım. camı kırık içi iki parça reflektörlü bir far alıp yaparım? marea ların farları ince belki onlar uyar.
| | |
| | #5 |
| Senior Member |
peugeot 406 olabilirmi?
|
| | |
| | #6 |
|
406 ?hemen bakayım google den.
| | |
| | #7 |
| Senior Member |
Herhangi bir sis farının içndeki zımbırtıyla halledemez misin?
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #8 |
|
sis farı olmaz onlar ileriyi aydınlatmıyor. 406 ya baktım sanki biraz geniş onun iç reflektörü. sear cordoba nın, toledo nun, bravo marenın uzun reflektörleri ince ve küçük. onlar olabilir. birazdan hurdacıya gidip bakacağım.
| | |
| | #9 |
|
baktım hurdacılara malesef uygun birşey yok. mercek aldım bakalım nasıl olacak.
| | |
| | #10 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
|
farın içine koymaktansa ayrı montelenen 2 ayrı spot alsan hella dan ? araç zaten arazi aracı yakışır cüssesine
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|