"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
ben hallettim teşekkür ederim. bir diyot ile olay çözülüyor. kısalarda 4300 Kelvin beyaz xenon lar süper oldu. inanılmaz ışık farkı var. güzelce ayarladım eskisinden daha çok göze girmiyor. ancak uzun far sıkıntısı hadsafhada. kapkaranlık bir yolda kısaları normalden aşağı baktırdığım için illaki uzun gerekiyor. uzunlar ise saçma sapan bir yerde yandıklarından olması gereken odak dışında kalıyorlar ve heryeri eşit aydınlatıp ileriyi aydınalatamıyorlar. sanırım ya tamponn arasında kalan boşluğa uzun hüzme farı takacağım uzun far ampulleri ile birlikte yanacaklar ve ileriyi aydınlatacaklar yada reflektörleri kesip içine küçük çaplı uznn hüzme reflektörü/merceği yapıştıracağım...
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! Mesajı son düzenleyen KLL : 06-08-2008 - 23:20 |
| | |
| | #32 |
| Senior Member |
h4 ve o tip farlarda uzunlarda sorun var maalesef.tek ampül olunca uzunlarda iş yapmıyor.sis farı gibi mercek yerleştirseniz uzunları yakınca hepsi beraber yansa güzel olabilir aslında
|
| | |
| | #33 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
herhaldee tampondaki iç boşluğa uzun farı destekleyecek birşeyler takacağım... far reflektörünü elimize almakta var uğraşırken. aracın farları çok pahalı.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| ayrılması, devresinin, kısa, konusunda, uzun |
| Konu Seçenekleri | |
|
|