"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Senior Member |
Çok saçma bir şey, bunun amacı ne acaba? Aküden mi tasarruf ediyoruz?
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #12 | |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46 | Alıntı:
mazda e2200 mınıbuste denemıstım uzuna gecıren kolu tam ortada bırakılırsa ıkı far beraber calısıyordu ben de o sekıl ayarlayıp gıdıyordum bazen
| |
| | |
| | #13 |
| Senior Member |
E ama çoğu arabada stoplar da farlarla birleşik, aynı şey değil mi?
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #15 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46 | demek istedigim o degıl h4 mu ne ole bır ampul var uzerınden gecen akıma gore kısa yada uzun aydınlarıyor. o tıp ampul kullanan araclarda ıkısı aynı anda ıstesen de yanamıyor cunku bır ampul var zaten. ama bazıları ıkı ampul kullansa da uzun yanarken kısayı kapatıyor
|
| | |
| | #16 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder |
yanlışın var H4 ve 9004 de iki filament var. kısa ve uzun ayrı. farın odak noktasına göre farklı yerlerde konumlandırılmış filamentler farklı yeri aydınlatıyor. tipo h4 mesela. onda uzunları yakınca kısalar sönüyro ** aselektör yaparken kısalar sönmüyor ikisi beraber yanıyor...
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #17 |
| Senior Member | SANEL Auto Electronic Bir de şu linki incele : http://forum.geceucusu.com/index.php?showtopic=946 Zaman rölesi çok da uygun bir çözüm değil, kısaların kapalıyken uzunu açtığında uzun+gecikmeli kısa yanmasına neden olabilir. (Kısa kapalıyken uzunları sabitleyememen lazım aslında) Bu konu aslında biraz karışık ve araca göre değişebilir çözümü. Far kolu hangi pozisyonda neyi kesiyor, şaseyi mi bulmak lazım, köprüleme yapmaya çalışmak daha uygun görünüyor. |
| | |
| | #18 | |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46 | Alıntı:
| |
| | |
| | #19 |
| Farkımız Olmalı ! |
benim arabam 90 model.bende tek fardan abi.neyi yakarsan yak parklarda yanıyor uzunlarda ynıyor normalde yanıyor ..kolay gelsin size![]()
__________________ Şehrin İçindeki Tüm Makas Atanları Ve Onlar Kadar Ne Kadar Varsa Hepsinin . . . |
| | |
| | #20 | |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder | Alıntı:
teşekkürler, konu çok benzer linkte ancak çözüme ulaşmışlar ulaşmasna da bana işe yarar bir bilgi sunamadı yazılanlar. yani elektrikçiye gidip şunu böyle yapalım deme şansım hala yok sanırım. bu 12 voltluk 2 saniyelik rölelerde bağlantı nasıl olacak? onu canlandıramadım zihnimde. sorun birşeylerin belli bir süre sonra sönmesi değilki, aksine sürekli yanması mesele. off... puff...
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! | |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| ayrılması, devresinin, kısa, konusunda, uzun |
| Konu Seçenekleri | |
|
|