"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder |
Arkadaşlar arabamda kısalar yanarken selektör yapınca kısalar sönüyor uzunlar yanıyor... ben kısaların sönmemesini istiyorum çünkü xenon far sistemi takacağım. sistemde 9004 ampul olduğundan (h4 gibi çift flamentli) tek ampul içinde iki devre var. bu nedenle kısa farın sönmemesi gerek, selektör yaptıktan sonra 2-3 saniye karanlıkta kalmamalıyım.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #2 |
| Senior Member |
Transporter'da da uzunları yakınca kısalar sönüyor. Sadece selektörde beraber yanıyorlar, sinir ediyor adamı.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #3 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder |
bende her iki durumdada sönüyorlar. ikisinin her koşulda devamlı yanabilmesi lazım benim için.
| | |
| | #4 |
yokmu fikri olan
| | |
| | #5 |
| Kime Emanet? |
Olayin ampul'den cok dizayn edilen devreden kaynaklandigini dusunuyorum. Sen uzunlari yakinda selektor attigin kol, kisa farlar ile baglantiyi kesiyor, ne zaman kolu birakiyrosun o zamanda kisalar tekrar devreye giriyor. Uzun kisa lara giden kablolari bulursan, kisalari direk cektirtsen sellektor attigin koldan o zaman sorun cozulur gibi geliyor.
|
| | |
| | #6 |
| Senior Member |
Araya geciktirici devre koyan da oluyor. Çok düzgün çözüm olmasa da, röleyle parklardan tetik alarak uzun farın kesmesini engelleyebilirsin, parkları açtığında kısaların da yanacaktır her zaman. arif'in yöntemi en uygun yol, bunun için kolu kurcalamak gerek.
|
| | |
| | #7 |
geciktirici devreyi nereden buluyorum voltron?
| | |
| | #8 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46 |
bende uyuz oluyorum uzun yakınca kısa ların sonmesıne uzunları acınca kısalarda acık kalsa daha guzel bır aydınlanma oluyor. BMW de ole ama dıger araclarımızı da o sekıl ayarlatmak ıstıyorum |
| | |
| | #9 | |
| Senior Member | Alıntı:
__________________ www.OTVYEHAYIR.com | |
| | |
| | #10 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46 | evet hatta bu nedenle uzunları acarsam sıslerı de acıyorum extra olarak |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| ayrılması, devresinin, kısa, konusunda, uzun |
| Konu Seçenekleri | |
|
|