www.modifiyem.com | |
| |||||||
Turboşarjlı Araçları Doğru Kullanmanın YollarıTeknik Destek - Yardım icinde Turboşarjlı Araçları Doğru Kullanmanın Yolları konusu , Alıntı: Herkese merhabalar. Forumda teknik konular başlığında uzun uzun her türlü teknik meseleyi açıklamamıza rağmen çoğu arkadaşın sadece ihtiyacı olduğunda teknik yardım başlıklarını görüntülemesinden dolayı bazı teknik bilgileri bu başlıkta ... | |
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #1 | |
| 16 RS . . . Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 26 Otomobil: GTC,Type R, A3,GT
| Alıntı:
[Sadece Üyeler Görebilir. ]
__________________ Üyeliğiniz 30 saniyede bir kez arama yapmanıza izin vermektedir. Mesajı son düzenleyen BlackEmperor : 03-06-2008 - 15:34 | |
| | |
| | #2 | |
| 16 RS . . . Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 26 Otomobil: GTC,Type R, A3,GT
| Alıntı:
__________________ Üyeliğiniz 30 saniyede bir kez arama yapmanıza izin vermektedir. | |
| | |
| | #3 |
| Doctor |
eywallah.turbo araç aldığımızda uygularız
__________________ |
| | |
| | #5 |
|
bilmediğim hususlar vardı benim içinde faydalı oldu bu yazı yazan arkadaşımıza bir kere daha teşekkürler
__________________ Üyeliğiniz 30 saniyede bir kez arama yapmanıza izin vermektedir. |
| | |
| Reklam |
| | #6 |
| Senior Member |
Teşekkürler paylaşım için. Yazan çok güzel anlatmış Bundan sonra kontağı kapatmadan önce bekliyeceğim.
|
| | |
| | #7 |
| Yanlayıcı Kayıt Tarihi: 30-05-2008 Şehir: Türkiye Otomobil: 131
|
Baya faydalı oldu teşk. kontağı aracı hemen kapatıyodum önceden.
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #8 |
| the essence of |ra|cing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| araclari, dogru, kullanmanin, turbosarjli, yollari |
| Konu Seçenekleri | |
| |