"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 05-02-2005 Yaş: 43 | Re: Tüm marka ve modellerin far ampul listesi
e 36 95 model hem h1 hem h7 görünüyor.benim yanmış olana baktım h7.peki h1 de kullanabilir miyim?
|
| | |
| | #22 | |
| Senior Member | Re: Tüm marka ve modellerin far ampul listesi Alıntı:
| |
| | |
| | #23 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 04-06-2004 | Re: Tüm marka ve modellerin far ampul listesi
Voltron çalışmalarını gerçekten ayakta alkışlıyorum.. Forumları gezdim en iyi,performanslı ve uygun fiyatlı ampul için. Senin bir kaç mesajda Philips Blue Vision'u önerdiğini gördüm. Xenon tarzı far isteyenlerin ise sanırım tercihi Osram CoolBlue, SilverStarı sanırım sen önermiyorsun. Sence yukardaki 3 madde olduğunda alınacak en iyi ampul Philips Blue Vision mı? |
| | |
| | #24 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 29-03-2005 Yaş: 28 | Re: Tüm marka ve modellerin far ampul listesi
farlar bana yeterli gelmediği için ampulleri philips blue vision ultra ile değiştirdim ama açıkçası kayda değer bir değişiklik olmadı... sadece eskisi ile yanyana geldiğinde renk farkı var ekstra %50 aydınlatma olayı traş... |
| | |
| | #25 | |
Performans istiyorsan (rengi takmayıp) silverstar vision plus power2night almalısın. | |
| | |
| | #26 | |
Dediğin gibi sadece rengi farkeder, görünüme hitap eder , standart ampullerden daha azdır performansı.
| |
| | |
| | #27 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Yaş: 23 | Re: Tüm marka ve modellerin far ampul listesi
peki burda >97 prelude var benim 94 prelude ne kullanıyo bi bilgisi olan varmı?
|
| | |
| | #28 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder | Re: Tüm Marka ve Modellerin Far Ampul Listesi
Nissan Pathfinder eksik: HB2 Maximada yanlış H4 değil oda HB2 kullanıyor. amerikan işi. 9004 olarak geçiyor...
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! Mesajı son düzenleyen KLL : 08-02-2008 - 13:53. |
| | |
| | #29 |
| Aktif Üye | Re: Tüm Marka ve Modellerin Far Ampul Listesi
silverstar vision plus power2night nerden bulabılırım bunu bıde h1 en parlak olan mı yoksa h7 mı enparlak yada sole solım uznunlarda parlaklık nası degısıo uzunları degıstırmeyı dusunuyorumda astra 2003 var ne onerırsın |
| | |
| | #30 | |
| Senior Member | Re: Tüm Marka ve Modellerin Far Ampul Listesi Alıntı:
H7 ile H1 ampulün tipidir, parlaklıkla bağlantılı değil. Astra'da kısa H7, uzun H1 kullanılıyor. SS, VP, P2N 'ın parlaklıkları yaklaşık aynıdır en ucuz olanını tercih edebilirsin. | |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|