"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 | |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 25-04-2004 | Re: Tüm marka ve modellerin far ampul listesi Alıntı:
__________________ "Kırmızıyı İzle, Kırmızıyı Düşle" | |
| | |
| | #12 | |
| (OO==[][]==OO) Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30 | Re: Tüm marka ve modellerin far ampul listesi Alıntı:
acaip güldüm ya | |
| | |
| | #13 |
| Yönetim Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 26 | Re: Tüm marka ve modellerin far ampul listesi
Subaru nerde?
|
| | |
| | #14 | |
| Senior Member | Re: Tüm marka ve modellerin far ampul listesi Alıntı:
Aslında üretilen birkaç far var aynı model için. H4 tek reflektörlü var, 1.4 motorda oluyor sanırım. Üst modellerde H7 H3 kullanılmış | |
| | |
| | #15 | |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 25-04-2004 | Re: Tüm marka ve modellerin far ampul listesi Alıntı:
__________________ "Kırmızıyı İzle, Kırmızıyı Düşle" | |
| | |
| | #16 |
| -ß&Ď- Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 23 | Re: Tüm marka ve modellerin far ampul listesi
- Aynen...
|
| | |
| | #17 |
| indigo | Re: Tüm marka ve modellerin far ampul listesi
abi valla cok tesekkurler inanilmaz yararli bi is yaptin saolasin ellerine saglik...
__________________ |
| | |
| | #18 |
| Honor is your last castle Kayıt Tarihi: 09-06-2004 Şehir: istanbul/antalya Otomobil: 91 Porsche 911 | Re: Tüm marka ve modellerin far ampul listesi
ben biliyorum yaa, bana en az bir yıl önce fx in far ampullerini sormustu voltron.. yani en az 1 yıldır üstünde calısıyor...herkes faydalanıyor işte ne güzel..
__________________ HONOR IS YOUR LAST CASTLE; ALWAYS DEFEND IT! KANOPY PARK Şile'de ATV&PAINTBALL-PM ATIN! |
| | |
| | #19 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 09-02-2005 Yaş: 28 | Re: Tüm marka ve modellerin far ampul listesi
206 otomobilime mercekli far ve xenon taktırdım ama farlarım eskisi kadar bile aydınlatmıyor farlarım yol üzerinde iki adet v harfi şeklinde ışık veriyor ne yapabilirim?
|
| | |
| | #20 | |
| Senior Member | Re: Tüm marka ve modellerin far ampul listesi Alıntı:
| |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|