"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 09-12-2004 | Re: Tüm Marka ve Modellerin Far Ampul Listesi
mareada kısa we uzun h1 denıor.bızm arabanın aydınlatması tam anlamıyla berbat.h1de hangı marka ampullerı onerırsın??benım ıcın renk hıc onemlı dııl guzel aydınlatsın yeter
|
| | |
| | #32 | |
| Senior Member | Re: Tüm Marka ve Modellerin Far Ampul Listesi Alıntı:
Mesajı son düzenleyen Voltron : 22-10-2006 - 23:39. Sebep: yazım hatası | |
| | |
| | #33 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 28-12-2005 | Re: Tüm Marka ve Modellerin Far Ampul Listesi
teşekkürler
|
| | |
| | #34 |
| Member Kayıt Tarihi: 17-01-2007 | Re: Tüm Marka ve Modellerin Far Ampul Listesi
Selam kardeş öcelikle sağol bu bilgilerin için fakat benim sorum ben 106 ma angel far aldım siyah taban bunlara hangisi oluyor h1mi h7mi bide bi arkadaşa angelli farlarda xenon bifayda sağlamıyor gbi bişeyler söylemişsin bu olay nedir almak istiyorum xenon ama önerirmisin?
|
| | |
| | #35 |
| Alayna isyn,inadna modfye | Re: Tüm Marka ve Modellerin Far Ampul Listesi
Guzel paylasım tesekkurler...
__________________ imzayaa gerenk yoq Alem beni tanır |
| | |
| | #36 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 27-08-2006 | Re: Tüm Marka ve Modellerin Far Ampul Listesi
jeep nerede/
|
| | |
| | #37 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 08-05-2005 Yaş: 24 | Re: Tüm Marka ve Modellerin Far Ampul Listesi
yararlı bir liste teşekkürler
|
| | |
| | #38 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 06-08-2004 | Re: Tüm Marka ve Modellerin Far Ampul Listesi
işime yaradı bu konu |
| | |
| | #39 |
| ***Shelby*** Kayıt Tarihi: 04-03-2007 Şehir: ÇANAKKALE/GBOLU Yaş: 20 Otomobil: CLİOSPORT |
markalar bunları neye göre seçio en iyi seçim hangisi sebep ne bilen warmı ya;_?
__________________ MUSTANG |
| | |
| | #40 |
| Senior Member |
Farın dizaynı ampule göre belirleniyor. Daha kaliteli aydınlatma için H7 tipi kullanılıyor ama o zaman kısa+uzun iki ampullü far üretmek zorundasın. Ekonomik olsun diyorsan H4 tipi farla tek ampulle işi bitiriyosun. |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|