"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member | Titreyerek Stop Etme
her zaman olmasada arada sırada şu sorun başımıza geliyor.araçla çıkıyoruz ilk ışıklarda beklerken aracın devri dengesizleşiyor.bu rolantide beklerken oluyor.ve stop ettiği bile oluyor.bu yüzden servise gittik fakat ne yazıkki anlamadıklarını düşünüyorum.aldığımızdan beri böyle araç.sıfır km aldık.şimdi servise götüreceğim fakat orda bu olay tekrarlamayacak adamlara derdimi anlatamayacağım.19600kmde araç.sıfır km almıştık.otomatik vites 1.6 atmosferik.900 devir civarlarında rolanti devri var.900-950 gibi.rolanti bi düşüyor bi düzeliyor filan stop ediyor durdugu yerde.pazartesi servise gideceğim ve sizin fikirlerinize göre söyleyeceğim bişeyler onlara
|
| | |
| | #2 |
| Senior Member |
Araç ford focus mu ?
|
| | |
| | #3 |
| Senior Member |
ford fiesta
|
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 11-01-2005 Yaş: 26 Otomobil: reno clio/toyota corollo
|
bence rolanti müşürü yada oksijen sensöründen olabilir
|
| | |
| | #5 |
| Senior Member |
aldıgımızdan beri böyle araç .bi ara çözdüler gibi oldu yine bozuldu.performansa etkisi varmıdır bunun?özellikle üst devirlere
|
| | |
| | #6 |
| Psikopat Rs |
ateşleme bobininden olabilir su falan geldiyse..
__________________ ![]() |
| | |
| | #7 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
|
aynen bende de var daha yeni park ederken stop etti ama ben çözdüm olayı eksozun motor altında olan kısımda sibral var delilkli bi parça o patlamış.motorda ses yapıyo.sordun 75 ytl sıkışmış.oluyo arada |
| | |
| | #8 |
| Senior Member | Bir arkadaşımın focusunda da buna benzer bir problem vardı da..o yüzden sordum.klima açıkken araba tekliyordu bazen stop ediordu bazen etmiordu,onunkisi 1.6 benzinli düz vitesti.
|
| | |
| | #9 | |
| Senior Member | Alıntı:
.yarın götüreceğim.daha yorum yapacak yokmu | |
| | |
| | #10 | |
| Psikopat Rs | Alıntı:
benzer bi ses bendede var gaza dipleyince geliyor genelde ben benzin pompasından düşünüyorum yeterli genzini yetiştiremediğinden bazen teklemede yapıyor bende çünkü bazen boğulmuş gibi olup stop ediyor giderken bile yani ilginç bişi bizde tam anlamıyla çözemedik ama sorun 1- benzin pompası 2- ateşleme bobini 3- buji kabloları 4- bujiler 5- oksiyen sensörü (kat. tan önceki sensör) ben bu 5 tanesinden şüpheleniyorum ama şuan buji kısmını attım bikaçtane denedim gene aynısı oluyor kablolarda düşük ihtimal geri kalıyor 3 seçenek olmazsa hepsini birden yenilicem
__________________ ![]() | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|