"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #61 |
| Junior Member | Re: Servislere Gittiğimizde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar ..!
........kardeşim bizde herşey aleni ve meydandadır korkacak bişey yok yani yardımcı olabileceğim konu olursa aklınızda bulunsun
Mesajı son düzenleyen t1022 : 19-04-2007 - 23:10 Sebep: reklam |
| | |
| | #62 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
| Re: Servislere Gittiğimizde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar ..! Alıntı:
Geneline katılmıyorum ancak dışarıdan da görünen bu maalesef. | |
| | |
| | #63 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 22-06-2005 Yaş: 32
| Re: Servislere Gittiğimizde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar ..!
Geneline katılmıyorsun da abicim gorunenden ziyade olan bu yasadıklarımız bu Ha yokmu duzgun yetkililer var ama bu istisnalar kaideyi bozmaz cinsinde olacak sekilde az Hele birde hiçbirsey anlamayan sıradan bir kullanıcı için durum daha da beter Resmen insanın kanını somurmek için fırsat kolluyor coğunluğu
|
| | |
| | #64 |
| Member Kayıt Tarihi: 18-04-2007
borusan istinye: testte arabayı çukura düşürüp jantı kırıyorlar, stepneyi takıp araç stepnesiz geldi diye yurtturmaya çalıştılar borusan avcılar:aracı 1 sene bende kaldı 6 ay serviste yattı, yapamıyorlar borusan izmir özgörkey: izmire kadar babamla araba almaya gittik 2. el çok temiz kazasız 20000 kmde borusan expertiz yaptı, araç önden ve arkadan ağır kazalı çıktı kosifler istinye: 0 alınmş aracımn önce sağ kapı sonra sol cam sonra sol kapı bozuldu, kamera kayıtlarnda ustanın kullanlmş parça taktığı 0 parçayı kendine aldığı ortaya çıktı volkswagen erel: 2. el parçayı boyayıp 0 die sattılar sonra yüzüme bakamadılar ben anlayınca, daha sonra aracımn arka tamponuna sürttürmüşlerdi aracımı almaya gittiğimde farklı bir renge boyamışlardı maalesef şaka gibi tüm bunlar acı ama gerçek Tüm bunlar sonucunda borusana dava açıldı kazanıldı, bize büyük ayrıcalıklar yapmaya ama başka bilinçsiz müşterileri leş yiyici gibi sömürmeye devam ettiler. Selim Özgörkey telefon açıp özür diledi. Volkswagen genel müdürü özür diledi Hepsinin ortak noktası elemanların sucu olmasıydı, bunu kabul etmiyorum. Bostancı oto sanayide nerdeyse çoğu yerden hep memnun ayrılıyorsunuz. Markalarda suç yok herşey bozulur sorun sadece eğitimsiz gözünü para bürümüş eleman alan ve kendileride öyle olan yöneticilerde. Eğer hakkınıza her yoldan aramazsınız türkiyede allahsız çok... |
| | |
| | #65 |
| Member Kayıt Tarihi: 18-04-2007
kosifler istinye yazmışım pardon bostancı olucaktı
|
| | |
| | #66 |
| Justin Timberland Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 24
birde bu yetkili servis olayına sadece bakım olarak düşünmeyin size ilk arabamdan örnek vereyim hepsine borusandan fiyat aldım hepsinidi sanayide yaptırdım hesaplayın... baskı balata 350 ytl sanayi 1000 ytl borusan manifolt arızası 60 ytl sanayi 400 euro + işçilik borusan (borusan amca illa manifoltu komple degistircem die tutturmuştu, adı tam manifoltta olmayabilirde oralardaki bi parca isminden tam emin deilim) direksiyon kutusu 300-450 ytl arası biseydi sanayi, borusan kaç bin euro sormadım bile. yine beyefendiler tamir takımı yapmayız komple degistirirz dediler şimdi ben 2-3 bin euro + 400 euro + 1000 ytl + işçilik vermek yerine 850 ytl civarına hallettim varın siz hesaplayın arabadada en ufak problem olmadı gayet duzgun yapıldı dedikelrim... |
| | |
| | #67 |
| Junior Member | Re: Servislere Gittiğimizde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar ..!
Dikkat edilmesi gereken çok önemli bir konuda yetkili servislerde bir tane usta başı (forman) olur geriye kalan çalışanlar ise çırak yada kalfa bazındaki insanlardır birçok servis sahibi sanayiden yetişme usta olarak işe başlamamıştır dolayısıyla kendi usta olmayan bir iş sahibi yaptığı işide bilinçsiz yapacaktır maliyetide pahalı olacaktır üzülerek ifade etmek isterimki yetkili servislerde sadece montajcılık yapılmaktadır tamircilik yoktur onun içindirki servise gidipte yakınmayan bir insan görmek çok zor . . . otomotiv sektöründe dışa bahamlı bir ülkeyiz ham maddemiz ve imalatımız yok yetkili servislerden gelen arkadaşlardan duyup şahit oluyoruzki japonyaya sipariş verdik şu gün gelecek şu kadar para gibi oyalayıcı sebebler gösterilerek çok müşkilatlı bir işmiş gibi aks ettiriliyor yani ölümü gösterip insanları hastalığa razı ediyorlar . . .saygılarımla |
| | |
| | #68 | |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 22-06-2005 Yaş: 32
| Re: Servislere Gittiğimizde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar ..! Alıntı:
Cok iyimsersin be abi. Bugune kadar yetkilide montajı yapılan hiçbir parcanın duzgun calıstığına sahit olmadım Mecburen aracın garantisi bitene kadar yetkililere gidiyoruz hemen akabinde de özellere egzos kontrolu yapılırken kopan takozlar triger değiştirilirken patlayan klima radyatorleri daha sayayımmı | |
| | |
| | #69 |
sevgili kardeşim montajcılık derken sıfır olan parçayı herkes takar onemlı olan arızalı olanı tamır edebılmek arızayı tesbıt edebılmektır şanzımanın prizrek bilyası yüzünden (20 ytl civarında) komple şanzıman değiştiren yetkili servisler var sence etik olan bumu ha param çok aklım yok diyene birşey diyemem garanti kapsamında değiştirdiğin kar saydığın parça yüzünden ödediğin işçilikle zaten piyasada işini en alasına yaptırabilirsin bir de bu yönden düşün
|
| | |
| | #70 |
| Kuduruk Araba Terbiyecisi Kayıt Tarihi: 31-10-2004 Yaş: 27
benim gittiğim servisler garanti kapsamında değiştirdikleri parçadan işçilik almıyorlar..
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|