"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var
| Re: Servislere Gittiğimizde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar ..! Bence de.. İşini iyi yapanla yapmayanı bilelim..
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. |
| | |
| | #32 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
| Re: Servislere Gittiğimizde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar ..!
hatta gazetelede,TV'de geçen 98 Astra davası vardı bir ara(modeli aşağı yukarı öyleydi..) adam o senede sıfır almış ve bayram öncesi bakım için servise bırakmış elemanın biride bir yere gitmek için servisten almış arabayı biraz hızlanmış ve sonunda takla atmış dönüşte araba pert olmuş neyse dava açmış adam dava epey sürmüş galiba aradan bir o kadar yıl geçmiş ve verilen sonuç davacıya 98 Opel Astra veya araba bedeli verilecek diye karar çıkmış belki aradan 3-5 sene geçti esas zarar eden adam oldu ne hayrını görsün ki şimdi o paranında gelecek yaşını geçmiş arabanında Allah düşürmesin bu duruma... yanlız başına olduğunda Allah'tan da korkmuyorsa her halt beklenir o adamdan... eden bulur elbet, o iş onun başına gelmeden ölmezmiş insan... ben bu lafı duyduğumdan beri emanetin üstüne titrerim...
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
| | #33 |
| ѕιη¢є 1967 | Re: Servislere Gittiğimizde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar ..!
serviste başında durmak ta çözüm değil bi yerde.. adamın araç hasarlı mesela yukarda bahsettiğim t3 adam her gün servisteydi araç yatıyodu zaten yürümüyodu kızaklı yan kapı değişecek parçalardan sadece biriydi hurdadan çıkma kapı kargodan geldi mesela adam her gün geliyo zaten deli gibi adamdan kapıyı gizliyolar gelmedi kargodaymış bekliyoruz falan adamın bütün gün serviste duracak hali yoktu tabi olmadığı bi ara hemen halledildi şimdi adam nerden anlasın bu kapı hurdadan çıkma sıfırıda boyanıyo sonuçta |
| | |
| | #35 | |
| Re: Servislere Gittiğimizde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar ..! Alıntı:
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. | |
| | |
| | #36 | |
| ѕιη¢є 1967 | Re: Servislere Gittiğimizde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar ..! Alıntı:
ben sadece paylaşmak istedim bilinsin diye her yetkili servis yetkili servis olmanın getirdiği ağırlığı kaldırabilecek düzeyde değil gerek yönetim gerekse hizmet açısından o zamanda haliyle böyle şeyler oluyor maalesef | |
| | |
| | #37 |
| nuriQocca | Re: Servislere Gittiğimizde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar ..!
evet ya bende honda sevisinde şahit oLdum typ-r La gazLıyoLar serviste müşterinin önünde bide o kadar LaubaLi o kdr sorumsuzuz yani...bunLar bir de gördükLaerimiz..bütün geneLLemeLer yanLış evet ama bu geneLLemeLer büyük orandaysa.. servise girip arabanı tesLim edene kadar ağasın paşasın.. hizmet sonrası müşteri memnuyeti pııhh.. kimse bana anLatmasın yok böyLeydi sevis yok söyLeydi.. serviste çaLışan arkçLarımda var yönetici tanıdıkLarımda ve ben bizzat serviste çok zaman geçirdim..gördükLerimemi inanayım yoksa neye?
__________________ |
| | |
| | #38 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
| Re: Servislere Gittiğimizde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar ..!
Bence gördüklerine inan.
|
| | |
| | #39 |
| Re: Servislere Gittiğimizde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar ..! Bence çok da iyi yaptın..
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. |
| | |
| | #40 | |
| Re: Servislere Gittiğimizde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar ..! Alıntı:
Honda veya başka bir marka için üretici veya dağıtıcıya şikayet de bulunursanız gereği yapılır. Benim başıma pek öyle dertler gelmedi ama servis her zaman parça değşiminden yanadır.. Adı üzerinde tamirhane değil servis... Bu yazılanlardan serviste bunlar olurken ustalar daha iyi gibi bir durum çıkıyor. Ben aksini düşünüyorum. Bir kere usta'nın alet edavatı hangi marka araç için uygun, yenilikleri takip ediyor mu, aldığı parçalar nerden alıyor ve parçacıdan komisyon alıyormu, yaptığı işe garanti veriyor mu.... var bir sürü soru daha...
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|