"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #141 | |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 10-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 26
| Alıntı:
Hangi marka servisindesin. Bende servis danışmanıyım
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulş. Okulu Bitti Afyon İkmal K.lığı Revir. Sıhhıye Er Land Ambls Sof. | |
| | |
| | #142 |
| OZ | hakan ataman mı yoksam |
| | |
| | #143 |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 10-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 26
| KEsin tanıdık birisi Toyota yı da görünce ve nick altında OZ yazınca çok tanıdık gibi geliyor ama
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulş. Okulu Bitti Afyon İkmal K.lığı Revir. Sıhhıye Er Land Ambls Sof. |
| | |
| | #144 |
|
Tamamdır şimdi kesin tanıdım mail adresinden. Lise arkadaşım
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulş. Okulu Bitti Afyon İkmal K.lığı Revir. Sıhhıye Er Land Ambls Sof. |
| | |
| | #145 |
| OZ |
evet evet tanıdık dimi |
| | |
| | #146 | |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
| Alıntı:
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! | |
| | |
| | #147 |
| ahternativeاختر Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 24 Otomobil: tdı
|
ben servis danışmanımdan memnun değilim 40bin bakımda başka bir arkadaşa teslim edicem sebebi ise caddy'nin yol bilgisayarının ingilizceye cevrildiğini başka bir forumdan öğrendim ve elemana bahsettim öyle birşey yapılmadığını belirtti.Ya menünün ingilizceye çevrildiğini bilmiyor veya uğraşmak istemedi salladı her halukarda aracı birdaha teslim etmem
__________________ اختر اختر sevdaRlandım |
| | |
| | #148 | |
| OZ | Alıntı:
yada hakan arkadaşıma git o ww ci yardımcı olur | |
| | |
| | #149 |
|
vwlerin gösterge dilleri ingilizce oluyor. hangi servise gidiyorsun.
| | |
| | #150 |
| ahternativeاختر Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 24 Otomobil: tdı
| Doğuş Oto Esenyurt yani markanın Türkiye distribütörü holdingin hayvan gibi yaptığı kompleksteki servise gidiyorum ve servis danışmanı dil seçeneğinin değiştiğini bilmiyor veya müşteriyi sallıyor ama diğer bakımdan sonra telefon açtıklarında belirticem
__________________ اختر اختر sevdaRlandım |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|