"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #131 |
| çevik kurbağa gtz Kayıt Tarihi: 11-12-2007
|
Ben de müşterilerinkini yazıp başına da 'her' koyarak sizleri de zan altında bırakayım mı?[/quote] sanırım servis çalışasınız ama tarafsız bakarsanız yukarda geçen konularda ve benzer olaylarda (şu veya bu nedenle...) servislerin savunulacak elle tutulur bir yanı yok. sizinde haklı olduğunuz nokta servislerin tamamını aynı kefeye koymak hatta tüm çalışanları hırsızmış gibi yansıtmak yanlış olabilir ama daha ben çok memnun servisten ayrılan bir müşteri görmedim de duymadımda. demek ki var bişeyler. yanılıyormuyum. saygılar |
| | |
| | #132 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
|
İnsanın yapısı böyledir. Memnun kalmadığı bir ürünü/hizmeti etrafına 5 kat daha fazla özveri ile yayar. Üniversitelerde araştırma konusudur aynı zamanda neden bu böyledir diye. Bu yüzden internette de birsürü şikayet sitesi olmasına rağmen memnuniyet sitesi yoktur. Bunların bazılarında memnuniyet sayfaları da vardır ancak sektörden bağımsız şikayetlerin miktarı yanında memnuniyet miktarı %1'i bile bulmuyor. Bu tüm dünyada böyledir. Her serviste puştluk yapılır gibi bir söz genellemenin biraz üstünde bir ağırlık taşıyor. Kabul edilir bir yanı yok bunun. Kaldı ki siz de bu konudaki diğer mesajlarıma bakacak olursanız konuya ne kadar tarafsız baktığımı da farkedeceksiniz. Mağdur olan tarafa gerek bu konuda gerekse servis şikayetleri üzerine açılmış diğer konularda hep göstermeye çalışmışımdır. Servis sahibiyim. 1990'dan beridir çeşitli markaların özel ve yetkili servisliğini yaptım, şu anda da yetkiliyim. Sevgiler.. |
| | |
| | #133 |
| çevik kurbağa gtz Kayıt Tarihi: 11-12-2007
|
[quote=Naman;1747627] doğrudur bu arada sizi olumsuz yönde eleştirmek gibi bir maksatım yoktu yanlış anlaşılma olmasın. kimsenin kalbini kırmak asla istemem ama sizde bir servis sahibi olarak bütün çalışanlarınızın ne yaptığını bire bir kontrol edemezsiniz. sizin çalışanlarınız böyle bişey yapar demiyorum ama yapmak isterlerse yaparlar... tüm mesele bu. işte servis çalışanları arasında yapanlar malesef var. tabi bu tüm özel ve resmi kurumlarda, kuruluşlarda da böyle örnekler verebiliriz. her zaman iyiside vardır kötüsüde. şu memnuniyetsizlikle ilgili söylediğiniz konuya da bire bir katılıyorum ama hiç kimsemi memnun olmaz... siz servis sahibi olduğunuz için müşterilerinize çok farklı davranabilirsiniz ama diğer çalışanlarınız acaba sizin gibimi dir? yani bu benim düşüncem tekrar söylüyorum şahsi almayın lütfenfazlada uzatmayayım... selamlar saygılar |
| | |
| | #134 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 16-02-2008
|
aracımın sağ camı bozulmuştu.servise gitttiğimde kriko kırıldığını ve 650 ytl +işçilik istediler.sanayide bi ustada 20 ytl karşılığında işimi hallettim.5 ytl değerinde bir plastik alt tarafı.bu parayı verenler var demekki adamlar istiyor..
|
| | |
| | #135 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-09-2006 Şehir: İzmir Yaş: 29 Otomobil: corolla d4d mmt
|
ben eski aracımla kaza yapmıştım. ön sağ çamurluk tarafından. kasko ödeyeceği için adamlar akıllarına ne geliyorsa değiştirmişler. örn: kaputu boyamışlar lokal olarak ama kaputun, kazaya göre alakasız olan sağ tarafındaki çubuğunu değiştirmişler. ( kapıutun açık kalmasını sağlayan demir çubuk) bunun gibi dünya kadar şey. renault servislerinden hiçbir zaman memnun kalmadım. fakat toyota servisleri bence çok çok iyi hizmet veriyor. ilgi , alaka , bilgi ve ufacık birşeyde bile müdahale ediliyor, ücret bile talep etmiyorlar. |
| | |
| | #136 | |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 18-01-2008
| Alıntı:
Daha önceki anlattıklarınızı da okudum. Anlattıklarınıza dayanarak sizin bu ülkede benim gördüğüm ve duyduğum servisler içinde ALTIN gibi, benzersiz bir servis olduğunuzu söyleyebilirim. Ama şikayetçi olanlar emin olun çoğu çok çok haklı. Bu işi adam dibi yapan bir servis yok. Ben 11.000 YTL ye bir araç aldım bütçemi sonuna kadar zorlayarak. Araçta çok yakma sorunu vardı, toplam tam 2.000 YTL lik parça değiştirdiler. Hiç bir fark olmadı ve hala masraf etmeye devam edeceğim bu gidişle. Şimdi ben ne kadar ağır laf etmek istemesemde buraya yazamasamda içimden geçenleri bir bilseniz. Bu ne menem bir sorundur ki, bulunamazmış ve bu kadar parça boşuboşuna değişirmiş de düzelmezmiş. Daha fazla uzatmak istemiyorum ciddi derecede asabiyet oldu bu yüzden zaten, uykularım bile kaçıyor artık. Varın siz düşünün. | |
| | |
| | #137 |
| Die S Klasse Kayıt Tarihi: 20-04-2007 Şehir: İstanbul/Kadıköy/Göztepe Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2
|
Mercedes'imi goztepe sanayide bir ozel servise goturuyorum (isim vermiyorum reklam olmasın) 35 senelik mercedes servisi. ne zaman ne kosulda gidersem gideyim ilgileniyorlar param olmadıgı zaman "canını sıkma hallederiz bir ara" diip gonderiyorlar benim inatla "degiselim" dedigim parcalara " daha omru var " diip degistirmiyorlar (benim tipini sevmedigim icin degistirmek istedigim celik marka akume mars basmayana kadar idare et yazık parana diyerek degistirmediler) arıza tespiti konusunda nokta atısı yapıyorlar ve beni en az masrafa sokacak sekilde fakat isi en dogru sekilde yaparak sorunları cozuyorlar (mesela torpido gozu kapanmıyordu yetkili servis olsa kapagın icerisindeki parca degisicekti fakat bizimkiler matkapla falan yapmıslar birseyler 0 gibi olmus namussuz )hic birsey olmazsa ; motorun uzerindeki mercedes-benz yazılı plastigin goruntusu guzel degil die belirtmem uzerien servisin sahibi bizzat aldı eline fırcayı boyadı yazıyı (bu bir tek bana degil,plakasının boyası silinmis butun arabaların plakalarını yenileyip veriyorlar ve ucretsiz bildigim kadarıyla) boyle bir hizmet ve ozveri varken neden baska yere gideyim ki ? parca konusuna gelince. onceki sayfalarda okudugum kadarıyla ozel serviste orjinal parca kullanılmaz yazmıslar . boyle birsey yok. parca olayı arac sahibinin butcesine baglı birsey. mesela motor kulakları. orjinali 370 ytl,yan sanayi 110 (tane fiyatı) dedigim gibi butce meselesi. ama mercedes icin konusuyorum adam gibi olduktan sonra muadil parcalarda oldukca saglam (neticede mercedes te bir cok seyi tedarikcilerden temin ediyor,kendisi uretmiyor) ve son olarak. bizimkilerin 20 kusur senelik musterileri yeni mercedeste alsalar ayakları alıstıgından bizimkilere getiriyorlar bakımlara. bizimkiler napıyor ? musterinin bilgisi dahilinde yetkili servisten randevu alınıyor.servisin sahibi takımları cekiyor ve yetkili servise gidiyor. ve araba garantiden cıkana kadar bakımlar boyle yapılıyor. garantiden cıktıktan sonra bizimkiler bakım yapıyor. burdan ne cıkıyor. tum servisler kotu degildir ![]() |
| | |
| | #138 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 |
can böyle servis bulmak çok zor sanslıymışsın
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #139 |
| OZ |
bende yetkili bir serviste çalışıyorum ve servis danışmanıyım öncelikle yetkili olmayan özel servislere gitmemenizi tavsiye ederim parça orijinalliği ve işçilik garantisi bakımından aracınızdan çıkan parçaları görmek isteyin zaten yetkili bir servise gittiğinizde size yapılacak işlemler bunların maliyeti çıkabilecek ek maliyetler detaylı olarak anlatılıyor bunların yanında müşteri devamlılığıda servisler açısından ön plandadır bilginize
|
| | |
| | #140 |
| Fire Fighter Kayıt Tarihi: 08-02-2007 Şehir: İstanbul-Bakırköy Yaş: 29 Otomobil: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
|
benimde şahsen hiç hoş olmayan hatıralarım var yetkili servisle ilgili..o yüzden ben parçaları perakende satın alıp dışarda güvendiğim ustalarıma taktırıyorum yada bakımımı yaptırıyorum..
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|