"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #121 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
boyattırmasanda düşer , gözünü rahatsız ediyorsa boyat gitsin. fotoğrafını çek öncesinde gösterirsin. ancak renk farkı olmamasna dikkat et, boyattırdığın yerde bu koyu olmuş dedğinde pasta yaparız 1 ay sorna geçer derlerse keisnlikle inanma. dizel konusunda motorun torku hariç avantajı azalmaya başladı. eskiden yarı fiyatken şimdi benzine yaklaştı. abuk devlet politikaları işte ne yaparsın...
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #122 |
| Mercedes conecto 0345 Kayıt Tarihi: 18-03-2005 Yaş: 25 Otomobil: Volvo S40 T4
|
aracımın geçen gün airbag lambası yandı.(pug 406) dedim bi servise götüreyim bilgisayara bağlatayım ne çıkacak! neyse bağladılar.Direksiyonun arkasındaki airbag konnektörü bozuk. (böyle konnektör falan diyince görende uzay gemisi zannedeceek,aslında kıytırık bi jak) ee nolcak dedim,değişcek sadece parça 200 ytl miş, peki niye bozulmuş dedim,-direksiyonu çevirmektenmiş....bak bak bak(aslında el freniyle dönmem gerekiyo heralde )dedim yaptırmıyorum,kendi kendine bozuldusa kendi kendine düzelsin. psa grubu değilmi,Allah belasını versin.onu yaptırsam ertesi gün kesin başka bişi çıkar.kalsın! bizim şahin var,babam kullanıyor,bakım hariç hiç sanayiye gitmez.Hatta eşşekten daha kötü muamele yapıyoruz daha hiç nazlanmadı,köyde bile 4 tekeri yerden kesmeye çalışıyodum dağdan tepeden atlıyodum,ya bi yeri kırılmazmı arabanın!!!sapasağlam
|
| | |
| | #123 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
pejonun özellikle eski arabalarında (yeniler nasıl pek bilmem) elektrikle bağıntılı bahsi geçen türde arızalar çok görülürdü. bizzat 206 da yaşamıştım mecburen aldığımız bir ikinci el xs vardı 60000 km deydi ama bir sürü sensörü bozuktu. hepsini değiştirip sattıydım.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #124 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
|
Eurodizellik araca mazot koymaz aracı bozmaz ama performansını hızla düşürür. Servisler yetkili de olsa önemli olan personelin eğitimidir. Verdiğiniz tüm örnekler ne yazıkki eğitimsizlikten kaynaklanıyor. Burada denetimi distribütörün yapması lazım, demekki kaytarıyor. Servisin kendi belli bir özveriye sahip değilse bu tip komik olaylar çok yaşanıyor. Kastettiklerim '1 haftada 7000 km','direksiyonu çok çevirmişsiniz' vb. sorunlar.. Yakıt pompası kullanıma bağlı bir parça değildir. Depoya konulan benzin lisanssız bir yerden alınmadıysa yani fiş/fatura veriyorsa ve pompa buna rağmen bozulmuşsa mekanik garanti kapsamında değiştirilir. Garanti kitapçıklarınızda(kullanma kılavuzlarının içinde olur veya yanında verilir. Bakım kitapçığı olarak ta bilinir) yazan koşullara uyulduğu sürece oluşan her arıza garanti kapsamına girer.. |
| | |
| | #125 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 |
Benim aracımdada 30.000 kmde mazot pompası mazot atmaya başladı götürdüm servise yenisi ile değiştirdiler hiç uğraşmadım valla hatta "abi genelde 90-100.000 de olur bu arıza ama sizde erken olmuş biraz fazla yüklenmişsiniz herhalde" dediler bende olabilir ama pompa patlacak kadar değil dedim eski pompa bi bosch servisine gitti sonra rapor eşliğinde yenisi geldi cillop gibi oldu servis çok önemli ama her serviste puştluk yapılır biraz adamına bağlı ben ustayla beraber parça almaya bile giderim yada zamanım yoksa bizim şöforlerden birini gönderirim kavga döğüş etmeden gelmezler o nedenle ben gittiğimde dua ediyolar biraz dişli olmak lazım yukarda çay kahve içmeye davet ettiklerinde sert sert bakarak ben arabamın başından ayrılmam kardeşim deyin onlar sizi anlar merak etmeyin ![]() bide marka merkezleri ile iyi bir mail ilişkiniz olması lazım
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #126 |
| naturally aspirated only |
evvelki sene saxo vts nin benzin göstergesi takıldı konsoldaki ortada takıldı biz ilk farketmedik sonra benzin ışığı yandı kırmızı ışık ama gösterge hala ortada yetkili servise gittik maslak oto sanayide gökşenler anlattık böyle böyle diye biz arabanın başında duruyoz ne yapıyolar ne ediyorlar diye, iyiki durmuşşuz benzin müşürüyle pompa birleşikmiş bizde onlarda arka koltuğun altında duruyorlar koltuğu kaldırıyorlar siyeh bir kapak var o kapağı çıkarıyorlar bizde o zaman arka koltuğun altında in dash teybin beyni duruyor aa bir baktım adamlar çekiştiriyor in beyni kabloları filan kopcak ben arabanın yanına gidene kadar adam kabloları çekiştirip sökmeye çalışıyor bağardım dur ulan napıyorsun bozcan dişlerini kırcan kabloları kopercan adam dediki bişey olmaz bişey olmaz neyse son anda kurtardım beynifiyat çıkardılar bize 650 ytl neymiş müşür arızalanmış citroenlerde müşürle pompa beraber olduğu için 2 side değişçekmiş peder delirdi ya dedik bırakın manyakmısınız naptınız. Egzost var arabada adamlar bınu söktürün bu arabanın beynini bozar dedi ne alakaysasonra aldık arabayı yaptırmadan arkdaşın tevsiye ettiği özel servis vardı gittik oraya adamlar yaptı hiç bir parçada değişmedi 50 lirada para verdik (2. kısım çetinkaya pug servis) arabayı hep buraya götürüyoz
|
| | |
| | #127 |
| Facelift Operator Kayıt Tarihi: 09-06-2005 Yaş: 28
|
kemal senin arka koltukta in dash beyni dediğin şey abs nin kontrol ünitesi beyni olmasın ? çünkü indash nere arka koltuk nere beyin nereeee
__________________ |
| | |
| | #128 |
| naturally aspirated only |
umut abi abs kontrol beyni değil indash ekranlı teypler varya onun beyni (alpine marka) eminim line girişleri filan var
|
| | |
| | #129 |
| Facelift Operator Kayıt Tarihi: 09-06-2005 Yaş: 28
|
bende de var in dash li teyp
__________________ |
| | |
| | #130 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
| Ben de müşterilerinkini yazıp başına da 'her' koyarak sizleri de zan altında bırakayım mı?
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|