"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #101 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 30-04-2005 Yaş: 33
| Re: Servislere Gittiğimizde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar ..!
boruda çatlak olduğunu söylediler. sadece antifiriz koydularını bununda 15.00ytl tuttuğu söylediler. şimdi ne yağ damlatıyor nede su eksiltiyor. |
| | |
| | #102 |
| BOORİS | Re: Servislere Gittiğimizde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar ..!
bnm arkadaşm ankarada opis de çalıştı isim verecem 2 sene kadar ustalar her arabadan arta kalan yağları birlerştirip gelen arabalara ondan koyuyolarmış arabanın sorun olmayan yerlerini bile bile değiştiriyomuş ustalar mercedes ceylan servistede çalışmıştı orada da keşif die arabalar la otobanda 230 240 gazlıolarmış milletin arabasıyla
__________________ beni cekemeyenler anten kullansın |
| | |
| | #103 |
| DANCE ANP PARTY Kayıt Tarihi: 18-10-2007 Yaş: 22
| Re: Servislere Gittiğimizde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar ..!
Arkadaşlar merhaba ben Serkan.Bende citröen yetkili servisinde servis danışmanlığı yapıyorum.Konuyu açan arkadaşa cevap olarak diyeceğim şu; bize herhangi bir arıza veya kaza için gelen araca şikayeti ile ilgili iş emri açarız ve müşteriye aracının ne zaman teslim alacağını söyleriz.Eğer extra bir parça değişecekse müşteriden ok alırız. Arkadaşımızın dediğine katılıyorum bazı servisler yapıyor müşteriye fazla fiyat çıkarıyorlar ama her yetkili servis bunu yapmaz. teşekkür ederim. |
| | |
| | #104 |
| çevik kurbağa gtz Kayıt Tarihi: 11-12-2007
| servislerde olmayan yok heralde...
meraba arkadaşlar benide çok şaşırtan bi olayı sizinle paylaşmak istedim. aracım 2006 1,5 getz crdi. aracımın hafiften çekişten düştüğünü hissetim. garantili olduğu için servise gitmek zorundayız garantiden çıkmaması için, malumunuz. enjeksiyonların dördünden üçünün tıkandığını ve değişmesi gerektiğini söylediler. euro dizel kullanmama rağmen.. (pompalarda dikkat edilmesi gereken hususlardan sanırım) bununda faturası epey kabarıktı.getzimi alması için arkadaşı yolladım. motor ustası , kaza nedeni ile serviste olan aynı arabanın (2000 km. deymiş) enjeksiyonlarını benimkine, benimkileride onunkine takmışlar. tabi önce kabul ettmemiş, ama araç sahibi tanıdık ben ona sıfırını kaskodan eklettim deyince kabul etmiş. ama sonrasını bilmiyorum. tabi 20 ytl lik el emeği karşılığında... duyunca şok oldum. gerisini bilmiyorum... buyrun size yetkili servis... |
| | |
| | #105 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
|
Terbiyesizlik..
|
| | |
| | #106 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
aracımız kaza yapı bu gün servise çekildi kaskodan yapılması için mutlaka araç sahibinin gelmesine gerek varmı yoksa ben bir tanıdık vasıtasıyla evrakları yolladım yarın sabahta ben gidecem aracı görmeye hava iyi olursa. Naman ; ufak bir doğrultma için göstermeye gelecektım ancak bu kez çekiciyle geldı DN 002
__________________ |
| | |
| | #107 |
| Facelift Operator Kayıt Tarihi: 09-06-2005 Yaş: 28
|
yetkili servislerde çalışan ustalar veya usta parçaları veya arka cebine tornavida sokunca kalfa olduğunu zannedenler gökten zembille inmiyor ki. avrupaya gidip araba tamir etmeye programlanmıyor ki. işini düzgün icra eden hiç bir ustada servise filan düşmez. aldısı yok vergisi yok sanayide kir pas içinde bi dükkan aç 2 tornovida 3 -5 alet edvat kısaca çok mu zor bu takımları almak. iyi ustadır parası yoktur kıt kanat bi dükkan açsa bile yeni otomobillere teknolojisi yetmese bile eskileri tamir eder yine geçimini sağlar. yetkili servisin hepsine karşıyım. sanayiye giderim otururum arabamın başında çayımı kahvemi içerim ustayla laylalom muhabbet ederim sorarım öğrenirim işi yaptırmadan önce de pazrlığımı yaparım iş bitince de alrım arabamı mis gibi biner giderim ha olmadı mı gidersin ustanın yanına usta bu olmamış dersin düzeltir. parça mı alıncak usta gönderiri çırağı parçacıya olm şunu şunu sor der çırak gerli abi orjinali 5 lira yan sanayisi 4 lira çıkması da 2 lira der canın hangisini istiyosa alır takarsın. servise gidip deri koltukta oturup saatlerce plazma tv seyrettikten sonra sırıta sırıta gelen elemanlar arabanı teslim ederken kol gibi faturayı eline verdikleri zaman ki gibi şaşırmazsın kim nereden alınırsa alınsın. hiç kimse yoğurdum kara demez zaten
__________________ |
| | |
| | #108 |
| aT_hIrsIzI™ |
bende geçen hafta ufak bir kaza geçirmiştim arkadan çarpmışlardı bursa doğuş otoya götürdüm önceden edindiğim tecrübeler çerçevesinde serviste biraz harlayıp gürleyince aracınızla daha iyi ilgileniyorlar işleriniz pek aksamıyor ![]() bu olayın gazıyla ve sonuçta yapılacak iş kaporta olduğunda yapılan işte en ufak bir kusur olursa uyuz olurum sonuçta yetkili servis düzgün yapsın bununda gazıyla benle ilgilenen kişiye istemsiz bir şekilde: Bakın bu arabada en ufak bir kusur istemiyorum en küçük bir hatayla karşılaşırsam çökerim bu servise dedim ![]() ![]() ![]() bende o sırada ufak bi şok geçirdim ne dedim ben diye adamda şok geçirdi pardon falan dedi ![]() ben söyledim artık mertliğe bok sürdürmeyim diye bozuntuyada vermedim dedim bu araba 0 hali nasılsa öyle olacak dedim gözüme batan en ufak bişeyde bu arabayı almam burdan adam gibi yapılana kadar yeni baştan yaparsınız dedim ![]() tabi efendim şüpheniz olmasın o konuda bize güvenin vs muhabbeti oldu ama etkili olduğuna %100 eminim serviste fırça kaymayınca düzgün iş yapılmıyor pek bakalım yarın gidicem arabayı bayrama kadar çıkarttırmam lazım bunlara ama bir yandanda havalar soğuk macun tam kurumadan boya falan atarlarsa acele diye sonrada boya çatlarsa esas o zaman yerim ben onları
__________________ |
| | |
| | #109 |
| Facelift Operator Kayıt Tarihi: 09-06-2005 Yaş: 28
|
kaza yaptım kasko muhabbetinden en yakın servise çekildi en yakın yetkili servis dediğimde 200 km mesafedeki başka bi şehir neyse kurtarıcıya yükledik bindirdik götürdük. bi kaç gün içinde kaza ile ilgili expertiz raporu hazırlarız ama aracınızda lpg sistemi var o yüzden biz atelyemize alamayız lpg sistemini söktüresiye kadar açık otoparkta duracak dediler gittim taksi tutup sanayiye lpg dönüşümcü bi usta alıp geldim 10 dk da sistemi söktü attı ustayı geri götürdüm yetkili servise geri döndüm teslim ettim aracı evrakları aldım döndüm. 1 hafta oldu ses seda yok arıyorum hazırlıyoruz soruyorum yok tam çıkaramadık hasarı yalan dolan aradıkları hazırlıyoruz dedikleri acaba hangi eksperi ayarlasakta bu aracı hurdaya çıkartsak bu aracı pert olacak kadar masraf çıkarıp hangi hurdacıya sattırsak. safız salağız ya biz yeriz inanırız. 10 gün oldu gelen masraf tutarı 59.074 ytl bende arabayı 4 ay önce 55.000 ytl ye aldım. hasar raporunu inceliyorum sağ ön teker sağlam sağ ön jant sağlam olduğu hade yazmışlar sağ jant değişecek 650 euro + kdv ( yurt dışı temin süresi 22 iş günü) aradılar dedilerki biz bu arabayı tamir edemeyiz zaten araç pert adama diyorum ki kardeşim bnm arabam kaskolu ama ben bu masrafı bana çarpan kişiye ödeticem paranı ben vericem sen bırak pertini kaskosunu yok anlamıyor illa perte programlı ya yok dedi biz bu aracı yapamayız bırak yeni kasaya çevirme işlemini kendi orjinal haline bile getiremezlermiş tamam dedim çevirmeyin aracımı gelip alıcam. deli olup gittim servise. servis danışmanıyla konuştum evrakları aldım anahtar onda daha neyse ayrılıcam fatura geldi elime kaza hasar tespiti+ 10 günlük otopark ücreti kdv dahil 1250 ytl. ödemiyorum dedim burdan da arabamı alıp gidicem hadi dedim geç önüme verme anahtarıda göreyim ana avrat sövdüm saydım güvenlik geldi aldım anahatrımı götürdüm arabamı da hem arabayı yapamam de hem beni beklet durduk yere sonra da para iste hangi dinde hangi hukukta var böyle şerefsizlik
__________________ |
| | |
| | #110 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
Opel Egem e Ahmetle beraber gittik bir çoğunuzun bildiği üzere Egem Opel yetkili servisi ve izmirin en büyük Opel servisi galiba yanılmıyorsam showroom da bir corsa var ahmet baktı bu arabada sorun var dedı yetkılı bayanı çağardık bu araç neden böyle dedık tırdan indirirken çarpmişlar ancak 0 parçayla değiştirmişler Yetkili Servis SIFIR Parça yı gönyesıne oturtamıyorsa yazıklar olsun.
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|