"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Clio V6 3k hastası |
Arkadaşlar servise gittiğimizde yapılacak işlemlere çok dikkat etmemiz gerekiyor özelliklede parça değişimi konusunda bir kaza esnasında diyelimki kapıdan çarptılar düzeltilecek bir durumda değil bunu değiştirecekleri zaman faturanıza bakarsanız kapının mandalından tutunda civatasına hatta hasar olmayan camına kadar değiştirebiliyorlar buda bütçenize yansıyor ve birazdan anlatacağım konuda önemli dikkat edilmesi gerekiyor bence yaşadığım birşeyi paylaşmak istiyorum ; Aracımı bir kaza yaptığım için servise bırakmıştım toplanması 1 haftaya yakın sürer dediler bilenler vardır sol tarafta kapı ayna çamurluk ve önde de tampon yoktu tamamen kırıldılar koptular parçalandılar ( kapı hariç o sadece 1 cm'e yakın içeri çökmüştü ) ayrıcada egsozun ışığı yanıyordu ön panelde (kaza ile alakası yok) neyse 2 gün sonra servise bir uğrayayım dedim bakalım ne yapıyorlar nasıl gidiyor diye ne görsem beğenirsiniz adamlar ben gitmesem arabaya katalizör son susturucu takacaklar neymiş ışığı söndürememişler yine yanıyormuş ben o kadar para verip katalizörü iptal ettim ve o pis şeyi sırf 1500 lira civarı olduğu için evde tutuyorum ilerde lazım olur diye bilmem kaç bin lira vermişim son susturucuyu değiştirmişim adamlar kalkıpta bunları sökecek yerine normal bi son susturucu takacaklarmış bana çıkartacakları faturada 2 bin 600 lira sizcede ayıp değil mi ? He sonra ne oldu arabanın beyninden egsozun ışığını sildirdim bir güzel şimdi 1 haftadır ne sorun var ne bişey (sesi duyanlarda hasta oluyo o ayrı )Acaba servislerde bu veya buna benzer durumlar yaşayan arkadaşlar varmıdır ?
__________________ [PIE]Emniyet Kemerim Benim Biricik Sevgilim ...[/PIE] |
| | |
| | #2 |
| MdfyM Team | Re: Servislere Gittiğimizde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar ..!
Bence önemli bir konu. Eğer herkes servislerde yaşadıklarını ve tecrübelerini bu konuya aktarırsa güzel bir bilgi havuzumuz olur. Konuyu sabitliyorum, geyik yasak bu konuda
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #3 |
| cmstasarim.com | Re: Servislere Gittiğimizde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar ..!
parça değiştiğinde eski parçaları görmek isteyin. Bir çok namussuz usta eski parçayı benzinle yıkayıp fırçalayıp geri takıyor. Aldığı yeni parçayı zulaya ayırıyor... Daha sonra müşteri gelirse, elindeki parçayı uygun fiyata satıyor... Birde mümkünse arabanızı YANLIZ bırakmayın.. ( eski çalıştığımız namıssız usta böyle yapıyormuş, neyseki geç olmadan bıraktık onunla çalışmayı.)
__________________ [Kurallara Aykırı İmza Boyutu] Tıklayın |
| | |
| | #4 |
| Aktif Üye | Re: Servislere Gittiğimizde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar ..!
Sırf bu nedenlerden dolayı Servise gitmiyorum.
|
| | |
| | #5 |
| . | Re: Servislere Gittiğimizde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar ..!
hangi servis
|
| | |
| | #6 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 23-03-2006 | Re: Servislere Gittiğimizde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar ..!
servislerde iş yok ki hepsi aptal
|
| | |
| | #7 |
| Senior Member | Re: Servislere Gittiğimizde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar ..!
bence öneli bir konu,mesela benim fanım bozulmuştu,ikinci kademede açmıyordu. Servise gittim yanisini takmamız gerekli dediler ve 750 ytl dediler,asabım bozuldu,sonra bir ustaya gösterdim yapılabilir dediler. Servis bunu yaparsa kime güveneceğiz. Sonra da araç alıp satarken servis bakımlı diye bir muhabbet yazıyorlar. Bence servis bakımlı araçlara biraz fazla para vermek gerekir. Satıcı garibime yolunmasından dolayı biraz destek vermiş oluruz.
|
| | |
| | #8 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 28-04-2004 Yaş: 26 | Re: Servislere Gittiğimizde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar ..!
Aracın sağ ön camı açılmıyordu, servise götürdüm, cam krikosunun değiştireceğini söylediler, yaptırmadım, dışarıda bir ustaya gösterdim, plastik bir parçayı değiştirdi, 15 ytl
__________________ 106 GTI satıp 206HDI alan bahtsız fakir... kahrolsun benzin fiyatları.. |
| | |
| | #9 |
| 19''hundayi efiks kupe :) Kayıt Tarihi: 28-04-2004 Yaş: 26 | Re: Servislere Gittiğimizde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar ..!
hep sanayiden yanayım arabama ne yapıldını canlı canlı gormek hakkım servisde atolyeye girilmeme olayına kılım o yuzden..
__________________ |
| | |
| | #10 |
| Rider Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Otomobil: Şimdilik 2 teker.Bakarsın 4 teker,4 çeker!4 çeker olmazsa tek iter. Bakarsın 4 çekeri de geçer. | Re: Servislere Gittiğimizde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar ..!
genel konuşup bütün servisleri zan altında bırakmayalım genede ben arabayı 3 gün ayrı ayrı götürüp sorunu hala çözülemeyen, kazadan çıktıktan sonra teslimatta arka tamponu sürtülmüş, arka tampon yapıldıktan sonra bu seferde 1-2 gün sonra sol çamurlukta hafif bir eziklikliği farkeden(araba yatıyordu hep kapalı garajda), onun sonrasında gene servise uğrayıp birşeyi hallettikten sonra ustanın arabayı demir direğe çarptığı ve tamponu lokal boyanmış bir araba sahibi olarak bunu söylüyorum!!!
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|