"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| LazOglu |
Bugün arabayla biyere giderken yarı yolda gaz bitti ve arabayı benzine aldım.Araba ilk 5-10 saniye tekleyerek gitti(bu zaten normal bişiy)sonra benzine tamamen geçti fakat arabayı kaldırırken yada hızını arttırmak için gazına bastığımda 1-2 saniye tekleyerek gidiyor ondan sonra normal hızlanmaya başlıyor.bunun nedeni ne olabilir?? Bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
|
| | |
| | #2 |
| Kuyruklu İmpala.. |
aynı olay benim managerdede vardı benzinli kullanırken...kapış memesi denilen karbüratördeki bir parçadan kaynaklandığını söylmişlerdi...tüple kullanmaya başlayınca o meme devredışı kaldığından arızada kayboldu..
__________________ E-30 Alırsan Ölürsün Diyolar...1000RR Alırsan Yine Ölürsün Diyolar...E Ben Neye Binicem Şimdi ?? |
| | |
| | #3 |
| LazOglu |
ewt bnm sorunda aynı sanırım tüpte tekleme felan yapmıyor
|
| | |
| | #4 |
| ***Shelby*** Kayıt Tarihi: 04-03-2007 Şehir: ÇANAKKALE/GBOLU Yaş: 20 Otomobil: CLİOSPORT
|
o zmn kullanmamktan meydana gelio sanırm
|
| | |
| | #5 | |
| DJ Halimeroooo :) Kayıt Tarihi: 27-04-2008 Şehir: Balıkesir Otomobil: Matrixxx
| Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #6 |
| ***Shelby*** Kayıt Tarihi: 04-03-2007 Şehir: ÇANAKKALE/GBOLU Yaş: 20 Otomobil: CLİOSPORT
|
moderatör duymuyo heralde ilgilen bi zamet ya... ![]() ![]() |
| | |
| | #7 |
| LazOglu | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|