"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 23-07-2008 Şehir: Gaziantep Otomobil: Polo 1.6 Hatchback
| Polo Far Sorusu
Polo modelindeki arabamın arka stop farlarının farları yaktıgım zaman sadece en üstün altı yanmaktadır. Frene bastıgım zaman da onun 1 altı yanmaktadır. Farları yaktıgım zaman qeri vites bolmesının ustundeki 3 bolmenın de yanmasını saglamak ıcın neler yapmalıyım ? Zor mudur? Not: |
| | |
| | #2 |
| Senior Member |
Yani yukarıdan aşağı dizilim şu şekilde : sis (21W) fren (21W) park (5W) geri vites (21W) (sinyal ise dış tarafa bakıyordu 6N 'de yanlış hatırlamıyosam) Sisle frenin duylarını değiştirip 21W/5W çift telli ampul duylarından taktırıcaksın, parklardan bu ikisinin 5W olan duy pinine paralel çekiceksin. Elektrikçinin yapması daha iyi olur. |
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 10-01-2008
|
offff işte bu olmadı bunu yapmak elbette çok kolay ama arkandan gelenlerin gözünü alırsın çok kırmızı ışık yakmakla tıpkı sis farı açmak gibi bişey offf anla işte bunlar acemi işleri bana göre.kimiside sahinin güzelim arka stoplarını değiştirip bembeyaz stop takıyorlar park yakıyorsun beyaz yanıyor sinyal veriyorsun beyaz frene bas gine beyaz offff nerde kaldı peki o ışık kuralları okadar kafaları basmıyor belkide allah akıl fikir versin böylelerine bendede polo vardı ve stop lambaları iyi yanıyordu arkadan gelenler çok iyi görüyordu offfffff ki ne offf sıkıldım uçmak istiyorum bu arada senin far sorunu yok başlığı değiştir bence sorun sende
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|