Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Teknik Yardım..

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 12-09-2008, 10:16   #1
Member

Otomobil: mazda
Performans Metre

Merhaba arkadaşlar ben sizden bir konuda yardım isteyecektim.Ben parcacılarda satılan su cın malı performan metrelerden aldım aslında bır performans beklemıyorum sadece aksesuar amaclı satın aldım fakat baglantılarını nasıl yapacagım konusunda pek bır bılgım yok daha once aranızda baglamıs olan arkadaslar varmı ben aracın orjınallıgı bozulsu ıstemıyorum en basıt nasıl baglarım Aracımın gosterge panelını sokturecegım oradan baglamamda sakınca varmı yoksa nelerı nerelere baglamalıyım detaylı anlatabılecek arkadaslardan yardım beklıyorum aracım mazda miata model 1999...Saygılarımla

zsnnylmz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-09-2008, 11:23   #2
Member

Otomobil: Miata
yaw yazik yaptigim selere yazik birak o guzelim arabayi ne performans metresi takiyorsun??? az once arabamda sorun var die yazdigin postuna cevap verdim sen burda cin isi performans metre diosun.... Mx-5 dunyada en cok satilmis roadster yani birak arabanin kendi goruntusu kalsin bozma bole ucuz seylerle illa bisi yapicam dersen yardim ederim

Ryhn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-09-2008, 14:01   #3
-SNAKE-

tolga- - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: 94 mondeo 2.0i doch
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
arkadaşım en iyisi bi oto elektrikçiye git hiç kendin uğraşma derim. ben taktırdım yarım saat sürdü hem bütün göğüslüğün sökülmesi gerekebilir kendin kurcalama fazla :d

tolga- Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-09-2008, 22:53   #4
Member

Otomobil: mazda
maxrpm

Dogru diyorsun fakat camin kirisindeki plastik kirik orayi kapatmak icin bunu aldim zaten kablolari felan da baglatmayacagim maksat oradaki kotu goruntuyu kapatsin...Benim arabanin eski halini gormusmuydun uzerinden ikitane beyaz serit geliyordu sence o seritler guzel olmusmu boya isi bittiginde tekrar cekmeyi dunuyorum...

zsnnylmz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları