"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member | Oktan Arttırıcı
arkadaşlar bi depo 97 oktan shell benzine yine shellde satılan gözüme çarpan power booster diye oktan arttırıcı katkı koydum kırmızı şişeli olandan.350ml diyordu yarısını boşalttım 40 litre yakıta.ve her aldığımda yarım şişe atmak istiyorum bundan.araca bi zararı olurmu?önceki konuları okudum segmanlardaki film tabakasını siler vs diye şeyler yazılmış.depoyu doldurduk.sonra oktan arttırıcı kattım.zaten bi kaç damlası depoya tutturamadığımdan gitti .sonra aracı salladım biraz yakıt karışsın olabildiğince homojen olsun diye . siz ne dersiniz?
|
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
|
ben e30 a her benzin aldığımda benzin katkısı enjektör temizleyici oktan yükseltici ne buluyosam dolduruyorum ama bi faydası olmuyo gibi geliyo bana |
| | |
| | #3 |
| '95 |
Pek bi faydası olmaz.
__________________ Skyline GT-R |
| | |
| | #4 |
| Senior Member |
faydası olmasada zararını görürmüyüz?az koydum ben heralde.
|
| | |
| | #5 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 |
zararı olmazda sen benzin takılmaya çalış yakıt katkısı olarakda würth den başkasını alma biraz pahalıdır ama işe yarar malzemedir
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #6 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Pek tavsiye etmem, çakma bir şeydir o. İçindeki kimyasallar zarar verebilir Arabada knock-out sensörü olduğu için oktandan zarar göremz, zaten aldığın şey de 0,7 oktan artırıyordur. ![]() Ben kaısp edip BMW'de 102 civarı denemiştim, tüketim ve üst devir rahatlığı gelmişti ama, çok cüzi olarak. |
| | |
| | #7 | |
| Senior Member | Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|