"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 17-02-2005 Yaş: 27
| Arkadaslar nissan 200sx almak üzereyim ama arac hakkında pek fazla bılgıye sahıp değilim.Aracın parçası bulunurmu,yakıtı nasıl performansı nasıl? Ben 306 GTi kullandım uzun süre 306 daha çok memnun edermı bu arac beni bilgisi olan arkadaslar aydınlatırsa beni çok sevinirim |
| | |
| | #2 |
| Çiko Member |
düz gitmeyi sevmeyen birisiysen 200sx fazlasıyla tatmin eder onun haricinde yol tutuşuda kötü değildir. 305 gti a göre kullanımı daha zor bir araç arkadan itişli oldugu için ama emin ol çok daha fazla zevk verir
__________________ ![]() Does your heart beats in RPM's??? |
| | |
| | #3 |
| Doctor |
kullanımı zor ama zevkli bir araçtır.arkadan itiş tecrüben yoksa bazen ürkütücü olabilir.frenleri yoltutuşu yaşına göre iyi bir otomobildir.spor otomobile bindiğini hissedersin alçak ve gömülü sürüş pozisyonu ile.işine yarayacak klima elektrikli cam ayna vs gibi biçok donanım vardır.kolay modifiye edilir.mod parçası çoktur.306 dan sonra bambaşka gelecektir ve kesinlikle 306 yı aratmaz. otomatik vites alacaksan şanzımana dikkat et.birde motoruna turbosuna iyi baktır.gaz verdiğinde kara duman atmasın,kaputu açınca turbodan garip sesler gelmesin
__________________ Gönül istiyorki,sevip sevilirken bir mucize olsa zaman dursa... |
| | |
| | #4 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008
|
yakıt ibresi de yan yan gider mi ?
__________________ Hayata pause ... |
| | |
| | #5 |
| Çiko Member |
ne kadar ekmek o kadar köfte
__________________ ![]() Does your heart beats in RPM's??? |
| | |
| | #6 |
| Doctor |
insan gibi kullanınca 10-12 litre arası yakıyor şehiriçinde standart otomatik olanı.manueli ile hayvanlaşırsan ben diyim 20- sen de 25 litre
__________________ Gönül istiyorki,sevip sevilirken bir mucize olsa zaman dursa... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|