"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 15-12-2004 Yaş: 31
| Nexxen Lastİk Hakkinda Bİlgİ PaylaŞiniza İhtİyacim Var!
Bu lastik hakkında bilgisi olan ıslak-kuru & kalitesi nasıldır?
__________________ DÜNYANIN EN PAHALI BENZİNİNİ KULLANMAKTAN UTANIYORUM! |
| | |
| | #2 |
| Doctor |
anladık yenisinizde konuyu ta videolar bölümüne nasıl açabiliyosunuz hayret ha
__________________ Gönül istiyorki,sevip sevilirken bir mucize olsa zaman dursa... |
| | |
| | #3 |
| Member Kayıt Tarihi: 28-12-2007
|
80 ytl lik lastikten ne bekleyebilirsin.. çin malı diye biliyorum daha iyisini al bence..
|
| | |
| | #4 | |
| '95 | Alıntı:
Belki sesli görüntülü animesyön şeklinde istiyürdür
__________________ Skyline GT-R | |
| | |
| | #5 |
| Member Kayıt Tarihi: 27-11-2007
|
nexxenden hic iyi birsey duymadim ve testlerde pek iyi cikmadi sonuclari. uygun fiyata lastik ariyorsan, nangkang ns 2 var onlar hem fiyat olarak iyi ve kalite olarak da iyimis. nangkanglar yokohamanin lastikleri.... |
| | |
| | #6 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
kore malı lastık ne beklersın .
__________________ |
| | |
| | #7 |
| AOVGFG Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: uçar gider
|
iyi lastik çok ucuza olmaz çok ucuz lastik de iyi olmaz kimse ne alemin akıllısı, ne de enayisi |
| | |
| | #8 |
| PASHA Kayıt Tarihi: 22-11-2006
|
marshall kullandım , nexxen ve nankang kullanan arkadaşlarım var , herkesin dediği gibi uuz lastiklerden çok aşırı bişey beklemek doğru değil ... ama illa alıcaksan maxxis den başka önermem ... verdiğin parayı fazla fazla hak eder ... |
| | |
| | #9 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Umarım yeni araç muayene sisteminde lastik ölçü uygunluğu ve diş derinliği kontrolü yapmaya başlarlar...
__________________ Team VW |
| | |
| | #10 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
|
bu sefer de isten anlamayan memurlar yari slick le gelenlere senin lastikler kabak olmus demesin |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|