"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| i-vtec Kayıt Tarihi: 11-09-2004 Yaş: 20
|
Arkadaslar aracımın sıs farlarını gecen ay mtec cosmos blue larla degıstırdım,gecen aracı stop ettıkten sora sıs farlarının asırı derecede ısınmıs oldugunu gordum,elımı degdıremedım hatta o kadar sıcaktı,bu durum normal mıdır plastıgı erıtır dıe korkuorm su anda bu sıcaklıgın!!!
|
| | |
| | #2 |
|
guncel....
|
| | |
| | #3 |
| '95 |
55 watt mı ampüller.bi kutusunu kontrol et istersen.
__________________ Skyline GT-R |
| | |
| | #4 |
| naturally aspirated only |
ellerini değremiycek kadar ısınmış olması normal 5w lık park ampülleri bile o kdar çok ısınıyor
|
| | |
| | #5 |
| '95 |
Eğer sis farının kapasitesinin üzerinde güce sahip ampülse çok ısınabilir. Eğer uygun ampülse herşey normal. Kullanma klavuzundan kaç wattlık ampül takılması gerektiğine bak. Ampüllerinle karşılaştır.
| | |
| | #6 |
|
yok 55 watlık mtec h11,uygun yanı alırken bakmıstım!! demek kı bu kadar ısınması normal bı durum ama yınede bana garıp geldı kısa xenonlarda bole bı ısınma sorunu yok cunku... |
| | |
| | #7 |
| '95 | xenon ısınmazki..xenon ark saçarak aydınlanma yapar, halojenlerde telin kızarmasıyla.
| | |
| | #8 |
|
bunu bılmıyordum saol aydınlattıgın ıcın halogen lerın bu kadar ısınması dogal ozaman endıselenıcek bı durum yok ozaman |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|