"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| D-sport Kayıt Tarihi: 04-06-2005
| Modülün getirdikleri
Merhaba arkadaşlar İki buçuk sendedir Power Box modülünü kullanıyorum. Kullanan arkadaşlar bilirler modülde güçü ayarlayabiliyorsunuz. Ürünü almadan önce Paşa da dynoya girmiştim standart 90'ı yakalamıştık modülden sonra ise aynı yerde 118 hp'yi almıştık. Bu geçen süre zarfında bir ay kadar önce araçta turbo devreye girdiğinde çatır çutur bir ses gelmeye başladı. Ayarını kıstım düzeldi. Bu acaba neden olmuş olabilir yakın zamanda istanbula aldığım yere gidicem ama bi fikrinizi almak istedim. (Aracımı 2000 km önceden bakıma sokar ısınmadan gaza yüklenmeyerek kullandım) Şimdiden teşekkürler |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
arac ne dostum ?
|
| | |
| | #3 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
|
+28 hp iyi değer motor yağı sıkıntı oluyor bu işlemlerden sonra daha kaliteli motor yağı kullanmak lazım. umarım turbonun milinde yağlamadan dolayı sıkıntı olmamıştır. Mehmet Gazihan a özelden ulaşın bir çok dizel araç üzerine ciddi tecrübesi vardır size yardımcı olur.
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
orhan abide 118 i gördü sonra aldı eline turboyu |
| | |
| | #5 |
|
Araç yaris. Turboya zarar gelse gücü kısınca da sıkıntı yaratmaz mı sonucta o zaman da turbo devreye giriyor. |
| | |
| | #6 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
|
etkilenebilecek yerler belli aslında common rail pompa da ihtimal bence.. dediğim gibi tam tecrübem olsa yazayım ama ne desem yalan olur . inceletmek lazım aracı.
__________________ |
| | |
| | #7 |
|
Saolasın yine de cumartesi günü gidiyorum istanbula pazartesi ilk işim modülü aldığım yere gitmek
|
| | |
| | #8 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 | Turbom taş gibi maşallah heç bişey olmadı sorun çıkartan pompa idi
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #9 | |
| Alıntı:
turbo diye yazdık | |
| | |
| | #10 |
|
Orhan abi benimkinde sorun ne olabilir?
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |