"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| tork arası beygir Kayıt Tarihi: 26-05-2005 Şehir: Ankara Yaş: 27 Otomobil: Honda Jazz | Megane 2 sedan direksiyon sorunu
Arkadaşlar kuzenimde dizel megane 2 sedan var.aracı arasıra bende kullanıyorum.uzun yol yapmışlığımızda çok araçla.benim dikkatimi çeken bu aracın direksiyonundaki aşırı hissizlik.hızlansanızda park ediyor olsanızda aşırı bir hissizlik var.belki ben diğer kullandığım araçlarla kıyaslıyorum ondanda kaynaklanıyor olabilir.ama gereğinden fazla bir hisssizlik var direksiyonda.megane 2 kullanan arkadaşlarda durum nasıl acaba?teknik bir sıkıntımı var araçta acaba?zaten uzun yolda bir kere ekranda direksiyon arızası gibi bir yazı çıktı ve direksiyon kilitlendi hareket halindeyken.Allahtan çok hızlı değildik kolay şekilde durma şansımız oldu.Aracı stop edip tekrar çalıştırınca sıkıntı gitmişti.Kullanan arkadaşlar yorum yapabilirse sevinirim.duruma göre aracı servise götüreceğiz tatile çıkmadan önce.
__________________ bu zamlarla benzin pompası depoyamı giriyor,yoksa..... |
| | |
| | #2 |
| Uur |
Maalesef yapabilcek birşey yok.Bu makyajsız meganeların en zayıf yönü.Hissiz ve tepkisiz direksiyon.Aslında hızlandıkça sertleşmesi iyi ama pek hisli değil.Asıl rahatsız edici olan bozuk yollarda yolun durumunu direksiyone yasıtıyor benim en fazla şikayetçi olduğum konu bu.
__________________ Cumhuriyet orduları, vatanın emin ve metin hâmisi olarak hürmet ve kuvvet mevkiinde kalmışlardır. |
| | |
| | #3 |
| Die S Klasse Kayıt Tarihi: 20-04-2007 Şehir: İstanbul/Kadıköy/Göztepe Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2 |
80000 km yaptık megane 2 sedan ile (makyajsız 2004) direksiyon felaket malesef. sadece park ederken iş yapıyor |
| | |
| | #4 |
| renaultsport |
direksiyon kilidi olayı ayrı bi sorun amai pahalı da parçadır tamiri yok sanrıım değişiyor... 800 filan serviste dışardada 500 e filan hallolur da... hissizlik var evet ne yazık ki...
|
| | |
| | #5 |
| tork arası beygir Kayıt Tarihi: 26-05-2005 Şehir: Ankara Yaş: 27 Otomobil: Honda Jazz |
uzun yolda özellikle hız arttıkça o hissi tam veremediği için sıkıntı oluyor.gereğinden fazla manevra yapabiliyor insan.
| | |
| | #6 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-03-2007 |
frenlerinede direksiyonunada alışmak gerekiyor
|
| | |
| | #7 |
| Doctor |
direksyon kutusu ve öntakım probleminde sınır tanımayan bir araba,gayte olağan şeyler yaşadıkların.iyice bir elden geçirin
__________________ Gönül istiyorki,sevip sevilirken bir mucize olsa zaman dursa... |
| | |
| | #8 |
| tork arası beygir Kayıt Tarihi: 26-05-2005 Şehir: Ankara Yaş: 27 Otomobil: Honda Jazz |
durum anlaşıldı aracın özelliği bu gibi görünüyor.biz bi lifte kaldırtıp baktıralım ön takıma falan.
| | |
| | #9 |
| Senior Member |
gazı hassas diğer araçlara göre.1.6 16v.dokundugun gibi kalkarken birden 4000 devire filan fırlatabiliyosun.frenleride öyle.zank diye öne yapısabilirsin.direksiyon dururken yumusak giderken biraz daha sertleşiyor.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| direksiyon, megane, sedan, sorunu |
| Konu Seçenekleri | |
|
|