"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Yanlayıcı Kayıt Tarihi: 30-05-2008 Şehir: Türkiye Otomobil: MeganeIIDciDyn.
| Megan II Turbo Borum patladı!!!!
arkadaşlar arabayı bakıma verdiğimde turbo borusunun patladığını görmüşler boruyu deiştik şimdi de yüksek basınç yapıyor araba arıza veriyor normalde en yuksek 1.8 bar olması gereken basınc 2.6 lara çıkıyor araba çekişten düşüyor neden kaynaklanabilir sizce bakım 1.5 milyarı geçti gidiyor ne yapmalıyım.
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 |
| Kime Emanet? Kayıt Tarihi: 22-05-2004 Şehir: Istanbul Yaş: 27 Otomobil: Audi A4 1.8Tq
Blog Kayıtları: 23 |
sen basinci neyle kontrol ediyorsun? arac fakir karisima giriyor kesin ve cok tehlikeli bir durum. eger aracda yoksa ki cok buyuk bir hata, boost controller alman lazim yani basinc kontrol eden seyden ve basinci kisman lazim. sorunu cozene kadar, sana tavsiyem olabildigince basinc uretmemen araci kullanirken. |
| | |
| | #3 |
| ***2.ÇARKÇI*** | 2.6 mı?acılen manuel yada elektrıklı boost controller edın yoksa arıfın de dedıgı gıbı fakıre kalıp kırcan aletı...
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
|
bu alet dizeldir kesin. westgate e baksınlar
__________________ |
| | |
| | #5 |
| 41779 Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: ist Yaş: 25 Otomobil: go-baby-go
|
selenoid - wastegate kontrol acilen... bu arada 2.6 bar basması ilginc nasıl bir turbo ki standart megane'lardaki?
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
|
manometre bağlayıp ölçtüklerini zannetmiyorum açıkçası gerçekten bende merak ediyorum basıncı nasıl öğrendiler.
__________________ |
| | |
| | #7 |
|
araç serviste araştırıyorlar şu anda hortumu değiştik sorun şimdi çıktı zaten karışımın fakir olduğunu yol bilgisayarında yazıyor zaten yüksek basınçtan dolayı enjeksiyon emme manifolt bişeyler diyor hatası veriyor 3 bin deviri 3.vitesten sonra yapıyor aracın bakımı bitmişti test yapmam lazım dedi yaptı böyle bişey çıktı uğraşıyoruz normalde 1 bar lık bi turbo olması gerek aracı almadan öncede böyle bi sorun varmış öğrendim 2.sahibiyim enjeksiyonları değiştik yine aynı bugun servise gideceğim bakalım ne yaptılar (araç basıncı kendi ölçüyor serviste bilgisayarı bağladık dizustu pcyi gösteriyor bende şaşırdım.
| | |
| | #8 |
|
selenoid - wastegate bakıldı sorun ordaymış sorunu hallettiler nerdeysede para almadılar reno servisi güzel.
| | |
| | #9 |
| . |
clip denen bir cihazla ölçülüyo
__________________ |
| | |
| | #10 |
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|