"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 29-07-2008 Şehir: Muzaffer Yaş: 28 Otomobil: Opel Astra, Mercedes Axor 1840 LS
| Maun Kaplama (Yardım)
Merhaba, Konuyu Yanlış Yere Açtıysam Kusura Bakmayın. Yeni Üye Oldumda. Benim Opel Astra Marka Bir Aracım Var. Araca Maun Kaplama Yaptırmak İstiyorum. Acaba Kaç Sene Dayanır Ve En Önemlisi İlerde Söksem Torpidoda İz Falan Bırakır Mı. 5 Yıl Garantili Diyorlar Ama, 5 Yıl Sonra Veya 6-7 Yıl Sonra Yeniden Yaptırmam Gerekecekse Veya Sökünce İz Bırakacaksa Yaptırtmayacağım. Bilen Arkadaşlar Yardımcı Olursa Sevinirim. Mesajı son düzenleyen AnilMuzaffer : 30-07-2008 - 21:53 |
| | |
| | #2 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 05-09-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: Mercedes
| Maun kaplama
Slm Arkadaşım; Acayip denk geldi biliyomusun .. biz bu işi yapıyoruz. Ürünlerimizin piyasanın en iyi ürünleri olduğunu söyleyebilirim. Sende incelediğin zaman bana hak vericeksin. kafana takılan her soru için internet sitemizi ziyaret edebilirsin. Royal Oto Aksesuar - Hoşgeldiniz tel:0216 526 50 70 Cihan Karabıyık |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|