"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Japan Fan _ German user |
Arkadaşlar bir konuda yardımıza ihtiyacım var... 6 ay kadar bir süre askerdeydim ve aracım sokak ortasında yattı.Bu sırada bir binada yapılan dış cephe çalışması sonucu aracımın heryerine noktalar halinde yağlı boya sıçramış... Bunu çıkarıcak bir yol bulamadım..gazla yıkattırdım olmadı ...daha farklı bir çözüm sunabilecek olan var mı??
__________________ Kurallara aykırı imza boyutu ! |
| | |
| | #2 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
yağlı boya mı ?
__________________ |
| | |
| | #3 |
ewt yağlı boya !
| | |
| | #4 |
|
şayet kuruduysa ki kurumuş gibi gözüküyor çok zorlar imkansız gibi birşeydir . Boyadan başka yol yok gibi benım düşüncem ağır boya sökücüler ana boyayada zarar vereceği için onların pek faydası olmaz.
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
|
sonax varsa yakında bi baktır..eğer halledebilecekleri bişeyse kesin hallolur.yoksa bi boyacıyla görüşmen lazım.
|
| | |
| | #6 |
off yaa..naıl kurtulucaz bu işten bilmiyorum... arkadaşlar saolun bakalım daha makul bir çözüm bulamazsam yapıcak bişey yok...boyatıcam ewt arkadaşlar...başka neler olabilir
| | |
| | #7 |
|
profesyonel boya koruma mağzası varsa yakınında bir onlarla görüş.
__________________ |
| | |
| | #8 |
bgn gidicem zaten 1.sanayi sitesine
| | |
| | #9 |
| '95 |
Yaw ne boyası ne gerek var boyatmaya fln..Pastayla çıkar üstüne de cila atılır tamam.
__________________ Skyline GT-R |
| | |
| | #10 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
eğer boya damlalar halinde değilse yani çok küçük sinek lekesi gibi ise pasta attırman lazım muhtemelen çıkartır. üstünede bide cila attırdın mı cillop gibi olur merek etme
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|