"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 | |
| ZugoR | Alıntı:
__________________ www.otvyehayir.com | |
| | |
| | #42 |
| VURGUN |
91 model bı torosumuz var yaklasık olarak 11-12 senedır lpg ıle kulanıyoruz su ana kadar hıc bır sıkıntı hıc bır motor arızası acmadı motoruda hala orjınal daha rektefe yapılmadı halada mukemmel calısıyor saygılar |
| | |
| | #43 |
| Member Kayıt Tarihi: 10-12-2006
|
120,000km dir lpgli kullanıyorum eğer soğuk yerdesyseniz arabayla o gün işiniz bittiyse veya uzun süre çalıştırmayacaksanız arabayı benzinde bırakın ki ilk çalışmada kolay çalışsın.bide uzun süre sonra benzin şamandırası delinebilir ama çok uzun süre sonra.oda arabayı boğabilir dikkatli olun.
|
| | |
| | #44 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 04-12-2007
|
gazlı araçta sabah calıstırmak tam bir intihar mars motorunuun ömrünü yiyyosunn .. biraz da sıkıntı aksam arabayı park etmeden önce ilk karbrötördeki gazı yak sonra benzine al yok öle yok bölee yoruyo adamı bi yerden sonraa .. tasarruf icin tabi 10 numara torosumuz wardı 93 mdel 2003 te sattık rahat 100 000 km yaptı araç gazla hic bi sorun cıkarmadı her gün bakkımıı yapılırdı zaten aracın
__________________ bazıları sarıp bazıları basıp geçer ama onlar ekip biçerler ... |
| | |
| | #45 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
yeter yaw arabasızlzık canıma tak etti alacam bi benzınlı çakaçam tüpü uçacam havalara |
| | |
| | #46 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 08-02-2006 Yaş: 24
|
vallahi genelde gece arabayı bırakacağın zaman benzinde bırak sabah da benzinde çalıştır derler zaten sıralı sistemin de mantığı o araç ilk olarak benzinde çalışıyor ardından gaza geçiyor fakat benim 96 model torosumu benzinde bıraktığın zaman ilk çalıştırmada ne yaparsan yap çalışmıyor gazda bıraktığın zaman hava ne kadar soğuk olursa olsun tık diye çalışıyor ben de anlam veremedim :-)
|
| | |
| | #47 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
|
benimki benzinde hiç çalışmıyo artık herhalde benzin otomatiği bozuldu hiç kullanmadığım için (umarım bigün gaz bitip yolda kalmam ) ama lpg yarım marş, hayret yaa anlamadım gitti.bi de araba benzinliyken sürekli karbüratörde problem çıkarırdı şimdi hiç yok 4 senedir.
|
| | |
| | #48 | |
| Alıntı:
| |
| | |
| | #49 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
up |
| | |
| | #50 |
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|