"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
|
Mümkünse konuda soru sormayalım konunun asıl amacı bu değil. LPG hakkında tüm sorular buraya adlı konuyu kullanabilirsiniz
__________________ |
| | |
| | #32 |
| Member |
98 model astra g aracım var.2 yıldır voltran marka sıralı sistem takılı.ilk 6 ayın sonunda bir kez 2 enjektör arızalandı ve garantiden değişti.birde 2 sefer gaz vanasını açan sigorta attı bu 2 yılda.bir ara soğukken motor çok saçmalamaya başlamıştı servise sordum biraz benzinde kullan düzelir dediler yarım depo benzinde kullandm gerçekten düzeldi.sonuç olarak benzinle kullanımı birebir aynı diyemem ama çokta büyük sıkıntılar yaratmadı benim için ayrıca arabadaki diğer parçalarda arızalanabiliyor.ekonomisini göz önünde bulundurursak lpg li araç kullanmış kişiye daha sonra benzinli araç kullanmanın pek iyi gelmiceğini düşünüyorum... |
| | |
| | #33 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
bence yeni nesil enjeksiyonlu sistemlerde lpg kullanmak (vvti, fsi,gdi, vtec vs vs vs...) arzulanan verımlılıkte kazançlar sağlamayacaktır diğer koşullar altında kesınlıkle tavsiye ederim...
|
| | |
| | #34 |
| Senior Member |
2005 corolla sol var yeni takıldı arabaya markasını hatırlayamadım aynen benzindeymiş gibi gidiyo araç. gayet memnunuz
|
| | |
| | #35 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 15-12-2004 Yaş: 30
|
Bir arkadaş yazmış 125 bin lira yakıyor Palio Multijet, LPG bundan daha mı az yakıyor diye. Evet kardeşimin arabası sırasız BRC takılı Citroen ZX 1.4i. Araba 105-110 bin lira gibi birsey yakıyor şehir içinde. Benim dizel grande punto ondan daha fazla yakıyor. Ayrıca servis maliyetleri de çok çok düşük sıradan bile olsa bir dizel arabaya göre.
|
| | |
| | #36 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
1 gun benımde "lutfen pesımden gel"cekler
__________________ |
| | |
| | #37 |
| ZugoR |
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #38 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 02-12-2007
|
[quote=Diesel kompressor;1751333]Başlık gayet açık ![]() 30.000 km LPG ile gidiyorum karbüratörlüyüm... bir yılı geçkindir 1 (bir) kere bile benzinde çalıştırmadım.. hiçbir sorunum şikayetim yok... sıralı sistemciler buyurun özellikle siz ![]() <<dikkat>> LPG sistemi arızalarınızı tartışacağınız yer değildir. [size=5][color=darkorange][b]Montaj kusurları ayarsızlık vb sebeplerden ötürü 100.000 km dir.kullanıyorum -benzinliye göre performansı iyi değil -kışın problem çıkarabiliyor -2-3 ayda bir kesinlikle gaz ayarı gerekiyor soruna gelince 30.000 km bir araba için önemli bir km değil çünki en kötü araç dahi 200.000 km yapıyor .yani daha erken bişey konuşmak yersiz olur arabadan arabaya değişir bence ancak bu soruyu en iyi bir taksici cevaplar bul birini sor bizede yazıver. |
| | |
| | #39 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 21-01-2008
|
2001 model Astra Elegance: 2 yıl önce Autronic marka sıralı sistem taktırdım. 50.000 km yol yaptım, herhangi bir sorunum yok. Yalnız bu seneki aşırı soğuklar sebebiyle LPG donma yapıyor. 4.000 deviri geçmiyor ısınana kadar. Bu seneki soğuklarda da herhalde normaldir diye düşünüyorum. |
| | |
| | #40 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 10-02-2007
|
98 honda civic im var.2002 den beri benzin kullanıyordum.lpg taraftarı değildim. ancak bu yaz lpg taktırdım 15 000 km de oldu. motor 1.6 gayet memnunum.performansta biraz düşüklük var ama fazlada değil.brc kullandım şükürler olsun şuana kadar iyi gidiyor. ancak şehir içi 0.20 yakıyom. diğer hondalı arkadaşlarda durum nasıl onu merak ediyorum. ve de sıralı sistemi ısrarla tavsiye ediyorum.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|