Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Teknik Yardım..

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 26-05-2008, 01:29   #701
Çılgın Programcı

80486 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi gangbang Mesajı Göster
sökücem ben bu filtreyi ya durduk yere iş almiyim başıma ben hiç fayda görmedim aksine zararı oldu
bencede sensördende filitre sorunsuz arabanı sorulu hale getirecek ama buna göz yumacak kadarda bir getirisi olmayacak oyüzden bence orjianale geç sorunsuz kalsın başın ağrımasın..

Eski 02-06-2008, 23:02   #702
The Firestarter

Otomobil: VW
arkadaşlar bende golf4 var LPG yaptırmak istiyorum fakat bagajda portlu kutu var zaten yer kaplıyor simit yaptırayım desem bagajda lastiği koyacak yer yok lastik tamir setleri tavsiye etmeyin çünkü güvenmiyorum onlara aklıma takılan şu:

bir torosta görmüştüm arabanın altındaki benzin deposunu söktürmüş adam küçük depo taktırmış 10lt benzin alıyor sadece deponun yanına da gaz deposu taktırmış o da 40 - 50YTL lik gaz alıyormuş sanırım buna da olur mu öyle bir şey? olursa neresi yapar güvenilir?

fozbas Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-06-2008, 23:06   #703
Eşşek Ne Anlar Hoşaftan.

onay alamayabilirsin o tanklan haberın olsun .

Eski 03-06-2008, 02:07   #704
---

emp:) - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: .
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi fozbas Mesajı Göster
arkadaşlar bende golf4 var LPG yaptırmak istiyorum fakat bagajda portlu kutu var zaten yer kaplıyor simit yaptırayım desem bagajda lastiği koyacak yer yok lastik tamir setleri tavsiye etmeyin çünkü güvenmiyorum onlara aklıma takılan şu:

bir torosta görmüştüm arabanın altındaki benzin deposunu söktürmüş adam küçük depo taktırmış 10lt benzin alıyor sadece deponun yanına da gaz deposu taktırmış o da 40 - 50YTL lik gaz alıyormuş sanırım buna da olur mu öyle bir şey? olursa neresi yapar güvenilir?
Artık dıştanda simit depo takılıyor ve onay alınıyor. Sorun teşkil etmeyecek şekilde takılması gerekiyor. Bir stepne çıkarmamak için arabanın orasını burasını kesmek, benzin deposu çıkarmak mantıklı değil bence ufak tip stepne alın veya lastik köpüğü alın en az 80km götürüyorlar lastiğe basınca sonuçda her gün lastiğimiz mi patlıyor. Stepnenin yerine taktırmanı öneririm.

Eski 03-06-2008, 12:39   #705
The Firestarter

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi emp:) Mesajı Göster
Artık dıştanda simit depo takılıyor ve onay alınıyor. Sorun teşkil etmeyecek şekilde takılması gerekiyor. Bir stepne çıkarmamak için arabanın orasını burasını kesmek, benzin deposu çıkarmak mantıklı değil bence ufak tip stepne alın veya lastik köpüğü alın en az 80km götürüyorlar lastiğe basınca sonuçda her gün lastiğimiz mi patlıyor. Stepnenin yerine taktırmanı öneririm.
ewt arkadaşım babamın arabasında ufak lastik var fakat arabanın bagajı da var benim golfün bagajına lastik sığmıyor lastik köpüğü bende var fakat ya uzun yolda lastiğimiz parçalanırsa? geçenlerde bir arkadaşımın başına gelmişti o yüzden lastik köpükleri falan çare değil

Eski 03-06-2008, 13:22   #706
---

Ufak stepnelerden bulabilirsin çok yer kaplamıyorlar bagakın sağ veya sol kısmına dik olarak koyduğunda 10cm daha ufalmış oluyor bagajın o kadar.Benim aracımın bagaj hacmi 220 litre benim aracımın bagajı bile ufak boy stepneyi bagajın sağ veya sol tarafına dik olarak koyduğumda rahatça alıyor dışına güzel bir kılıf bulursan hiç görüntü kirliliği bile yaratmaz.

Eski 03-06-2008, 18:37   #707
The Firestarter

Alıntı:
Ufak stepnelerden bulabilirsin çok yer kaplamıyorlar bagakın sağ veya sol kısmına dik olarak koyduğunda 10cm daha ufalmış oluyor bagajın o kadar.Benim aracımın bagaj hacmi 220 litre benim aracımın bagajı bile ufak boy stepneyi bagajın sağ veya sol tarafına dik olarak koyduğumda rahatça alıyor dışına güzel bir kılıf bulursan hiç görüntü kirliliği bile yaratmaz.
arkadaşım inan ki koyulacak gibi değil benim arabanın zaten orijinal stepnesi ince 125 yanaklı lastik 16lık babamınki de 15lik ikisi de sığmıyor çünkü bagajda çift amfi ve çift kabinli 30cm lik bass var yani benim arabanın bagajı iptal

vallahi sığacak gibi olsa ben büyük lastiğe bile razıyım

sanırım benzin deposunu değiştireceğim inşallah sızdırmazlıkta, muayenede falan problem çıkarmazlar bana aslında benzin deposunu iptal etsek de sadece LPG ile çalışsa ne olur? çünkü LPG deposu büyük olunca çabuk bitmiyor ama onun da yasak olduğunu duymuştum gerçi

bu arada geçenlerde benzinlikte bir takside görmüştüm adam sanırım depoyu iptal etmiş benzin konulan yerden gaz koyuyorlardı arabaya

Mesajı son düzenleyen fozbas : 03-06-2008 - 18:41
Eski 03-06-2008, 19:05   #708
---

Gördüğünüz taksi LPG dolum girişini benzin depo kapağının yanına verdirmiş olabilir. Bu uygulama isterseniz yapılıyor.

Benzin deposu olayı aracınızda çok eski olmadığından yazık etmekten başka birşey olmaz ayrıca deponun şekli düzde olmuyor çok bir yer kaplamıyorlar aracın tasarımına göre ayrıca LPG tankına kolayca ulaşabilmeli, üstüneki vanalar kolay kapatılabilmeli yoksa sanmıyorum muayneden geçsin.

Aracınızın Stepnesi içerden olduğundan tam dışarıda takılması mümkün olamaz LPG tankını zaten lastikten dolayı bir çıkıntı var aracınız golf yeterince alçak bir araba sık sık vurursunuz böyle bir arabayı muayneden geçirmezler zaten.

Arabanın içini kolacak edin bence siz yedek lastik sığdırcak gibi bir yer bulursanız şanslısınız yok bulamazsanız sadece uzun yola çıkarken alırsınız yanınıza arka koltukta eşlik eder yedek lastik size

Eski 03-06-2008, 23:25   #709
The Firestarter

Alıntı:
Gördüğünüz taksi LPG dolum girişini benzin depo kapağının yanına verdirmiş olabilir. Bu uygulama isterseniz yapılıyor.

Benzin deposu olayı aracınızda çok eski olmadığından yazık etmekten başka birşey olmaz ayrıca deponun şekli düzde olmuyor çok bir yer kaplamıyorlar aracın tasarımına göre ayrıca LPG tankına kolayca ulaşabilmeli, üstüneki vanalar kolay kapatılabilmeli yoksa sanmıyorum muayneden geçsin.

Aracınızın Stepnesi içerden olduğundan tam dışarıda takılması mümkün olamaz LPG tankını zaten lastikten dolayı bir çıkıntı var aracınız golf yeterince alçak bir araba sık sık vurursunuz böyle bir arabayı muayneden geçirmezler zaten.

Arabanın içini kolacak edin bence siz yedek lastik sığdırcak gibi bir yer bulursanız şanslısınız yok bulamazsanız sadece uzun yola çıkarken alırsınız yanınıza arka koltukta eşlik eder yedek lastik size
hmm doğru söylüyorsun arkadaşım çok haklısın gerçekten ne yapalım artık dediğin gibi olacak fikirlerin için teşekkürler

Eski 08-06-2008, 13:08   #710
Junior Member

Exclamation x-trail LPG

2000 cc 1.5 ton otomatik vites arabam ile ortalama kullanım ile 1 depo(60 lt) benzin ile genelde ş.içi 370-400 km yol yapabiliyorum. Geçen hesapladığımda 100 km de yaklaşık 14 lt benzin harcıyorum.Şu anki fiyatlarla 50 krş gibi km de??
1.Bu harcama oranı benim arabama göre düşünürsek ne kadar normal?(sorduklarım normal hatta az bile denilebilir dediler9
2.LPG önerir misiniz?
3. LPG kimi performans düşürür diyor kimi ise hiç birşey olmaz diyor???
4.Takılırsa hangi LPG sistemi 2005 x-trail 2000 cc otomatiğe uygun olur?
5.Taktırana ve takan servisler tehlikesi yok kokmaz patlamaz diyorlar peki neden kapalı otoparklara yeni sistem sıralılar bile hala giremiyor...??
6:LPG nin ruhsata işlenmesi kaça maloluyor?
Teşekkürler
KEÇİÖRENDE BİR TAKSİDE PATLAMA OLMUŞ GAZ SIKIŞMASINDAN.PATLAMA OLMAZ DERKEN BU SIRALI SİSTEM DEĞİL MİDİR?

Mesajı son düzenleyen drsb : 08-06-2008 - 22:41
drsb Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları