"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #691 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008
|
o mesajı yazdıktan sonra dışarı çıktım marmarise gidip geldim 40 ytl lik tüple 195 km yaptım bitti sonrasında da 40 km yi benzinle kullandım toplam 250 km yolda gözlemlediğim 0- 30 arası tamamen öldü devir saati yükselmesine rağmen araba kalkmak istemiyor sanki 60- 100 arası bazen güzel alıyor bazen de boğulup kalıyor en ilginç olayda araç 150 yi geçemedi 100 den 150 ye kadar gelip duruyo 150 den sonra gaz yemedi resmen devir saati bile tepki vermiyor dip gaz yapıp kalktığımda ise 4000 devirden sonra arabada acaip bi isteksizlik söz konusu daha önceden km de 18 kuruş yakıyordum bugun 21 kuruş yaktım ayrıca filtreden hiç bir ses alamadım egsoz sesi sanki biraz tok ve kalitesiz oldu şimdi arkadaşlar bu sonuçlar karşısında yorumunuz nedir bu dediklerim hem benzin hemde lpg ile kullanımda geçerli
__________________ Hayata pause ... |
| | |
| | #692 |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 Şehir: . Otomobil: .
|
LPG'de yeni ayar istiycek çoğu zaman kirli filtre ile ayar yapılıp temiz filtreye geçildiğinde bile sorun oluyor. Burda orjinalden açık filtreye geçilmiş e-gas dönüşüm sistemleri harici bütün sistemler yeni ayar isteyecektir.
__________________ |
| | |
| | #693 |
| aT_hIrsIzI™ |
sensörden yaw o aracın hava girişi sapıttığı için beyin aracı kısıtlıyor falan arkadaşın e36 yada o yüzden filtre takamamıştık kime sorsam e36 lara filtre takılmıyor diyor zaten rölentide dalgalanma falanda olabilir
__________________ |
| | |
| | #694 | ||
| Alıntı:
Alıntı:
arada mesela şey oldu yokuş aşağı gaz vermeden inerken araba sollayacağım zaman atıyorum mesela 1 dk hiç gaz vermeden araba kendiliğinden iniyor yokuş aşağı saldım fren bile basmıyorum işte araba denk geldi sollayayım dedim gaza hafif dokunmamla birlikte araba birden gaz aldı acaip hızlandı ben bile anlayamadım yani bir anda öyle bi tepki verdi ama sonra tırmanma şeridinde S konumunda ilk 6000 devre kadar çok güzel çıktı sonra kendisi otomatik olarak vites büyütünce arabayı 3000 devirin üstüne çıkaramadım gaz yemedi şimdi bi önceki sayfadaki resme göre sorun filtrede mi filtre montajında mı yoksa denildiği gibi e36 ya filtre olmuyor mu ?
__________________ Hayata pause ... | ||
| | |
| | #695 |
| aT_hIrsIzI™ |
büyük ihtimal sıcak hava alıyordur sensör beyinde ona müdahale ediyodur yokuş aşşa giderken soğuk yemiştir biraz ondan canlanmıştır ![]() o dalgadan taksan olur belki adamlar e36 için ürettiyse bir faydası vardır herhalde sensör yanıltıcılar var devamlı soğuk havaya göre çalıştırıyor onlarda işe yarayabilir ama sağlıklı değil sanırım onlar malum oralar sıcak yer bide fenalaşabilir alet
__________________ |
| | |
| | #696 |
|
sökücem ben bu filtreyi ya durduk yere iş almiyim başıma ben hiç fayda görmedim aksine zararı oldu
__________________ Hayata pause ... |
| | |
| | #697 |
|
Orjinal filtre sistemi çok komplike zaten takılan bi tane filtre ondan daha verimli olacağını sanmam araç için üretilmiş özel bir kit olmadığı sürece tek filtre takmaktansa kutu içi performans filtresi takmak daha iyi olur. LPG beyinleri zaten özel elektrik gitmesi karşısında yazılım silinmesin diye sistemleri var ne kadar beklerseniz bekleyin resetlenmiyor ki resetlense araba LPG'de hiç gitmez hemen yazılım yüklemek gerekir.
__________________ |
| | |
| | #698 |
|
Denemek için filtrenin yarısını veya 3/1 ini bantla sorun geçicektir büyük ihtimalle
__________________ |
| | |
| | #699 |
| aT_hIrsIzI™ |
hiç birinin yazılımı silinmez zaten elektirik gidince eski ayarlara döner fabrika çıkış ayarları gibi senin dediğin formatlanması oluyor
__________________ |
| | |
| | #700 |
|
Arabanın ECU'su hafif değişiklikler yapabilir filtre, yakıt vs. durumlarda ama LPG ECU'su öyle değişiklikler yapamaz işte ne yüklendiyse o kalır.
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|