"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #681 | |
| The Firestarter Kayıt Tarihi: 24-03-2008 Şehir: ANKARA Otomobil: VW
| Alıntı:
| |
| | |
| | #682 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008
|
soru çok basit sıralı sistem lpg li bir araca açık tip spor hava filtresi takılırmı 2.0 ve sıralı 6 silindir M52 motorulu bmw
__________________ Hayata pause ... |
| | |
| | #683 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
takılır umut ama karışımı tekrardan ayarlaman lazım biraz tuketımın artar
|
| | |
| | #684 |
|
ya şimdi ben taktım aracıma ama sadeve hava filtre kutusunu çıkarıp sensörden önce filtreyi direk ağıza monte ettim. orjinal olarak havalandırma borusu filtrenin ucuna doğru hava akışını sağlıyor ayrıca yer itibariylede pervanenin hemen arkasında olduğundan pervaneden de yararlanıyorum ama aracım D konumunda ve E modunda iken vites geçişleri 3500 devirde çok hissedilir şekilde oldu yani birden tam 3500 e tak diye vites değiştiriyor ama S modunda iken 6500 e kadar çıkıyorum ama 5000 den sonra araba tıkanıyor 1-2 ve 3 konumlarında ise normal olarak araç gaz hareketlerime tepki veriyor ama D konumunda ike dip gaz yapıp kick down da geç kalıyor rolantim 600 devirde sabit ama boşta gaz verdiğim zaman filtre ilk emiş esnasında hafifi bi titreme söz konusu benzin ve lpg ile de denedim sonuç hep aynı şimdi aşağıdaki resme göre sanırım hava filtresi montajı yanlış filtre ile sensör arasına mutlaka bi ara parça koymam mı gerekir
__________________ Hayata pause ... Mesajı son düzenleyen gangbang : 25-05-2008 - 16:16 |
| | |
| | #685 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
kanka lpg deki beslemen yetersiz hava alışın rahatladı ama gaz yetişmiyor fakir karışım oldu, benzinde daha cok kullan 1 depo oyle git beyin kendını tekrardan benzinle karışıma gore ayarlayacaktır suan için aklıma gelenler bunlar
|
| | |
| | #686 | |
| Alıntı:
dünden beri yaklaşık 100 km benznde kullanıyorum aracımı yakıt olarak bi değişiklik olmadı ama performans ara ara düştü bazende anlamsız şekilde arttı ayrıca araçta kat ve orta iptali var + son susturucu
__________________ Hayata pause ... | |
| | |
| | #687 |
|
olay basit aslında karışım miktarı dengesiz, sesnor ile filtre arasını uzatınca ne olacak??? türbulans azalır ölçüm yapıp geri besleme kolaylaşacak mı diyorsun? olabilir.... |
| | |
| | #688 |
|
yani araya aparat koymam gerekir mi normalde bmw için piyasada şu şekilde olan hava filtresi aparatları var ama bende direk sensörden önce ağıza takılı
__________________ Hayata pause ... |
| | |
| | #689 |
| aT_hIrsIzI™ |
o kutu dalgası ne ayak bilmiyorum ama normalde bunlara filtre pek yaramıyor diye biliyorum o sensör yüzünden sapıtıyor biraz çiple falan oluyordur belki
__________________ |
| | |
| | #690 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
|
Umut abi o aparat sadece fıltreye sıcak hava gelısını engellemeye yonelık senın ısıne yaramaz sorununu cozmez lpg de filtrenın mantıgı yok pek fazla hava gırısını sevmıyor lpg |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|