"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #671 |
| Pişman Değilim |
simit tüp kullanan arkadaşlara stepneyi taşımayı bırakıp sprey kutusunda lastik tamir kitleri var patlaayan lastiğin sibobundan köpük gibi bişey doldurup lastikçiye götürecek kadar 80-100 km bi mesafe katetmenizi sağlıyor şiddetle tavsiye ederim ben de yakın bir zamanda 140 lık lagunaya taktırmayı düşünüyorum, lpg takıldığında rolantide düşme genellikle yaşanıyormuş, eğer stop etme problemi yoksa sorun değil fakat bazıları lpg yazılımını güncelleyerek çözmüş rolanti problemini
__________________ |
| | |
| | #672 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
bende yazılım yok analog sistem. karışımda yakıt miktarı az.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #673 |
| Senior Member |
LPG kulanımı hakkında merak ettiğim bir şey var. Benzindeyken 10 litre yakan bir araç,LPG kullanımı ile kaç litre yakar? Bütün koşullar eşit. |
| | |
| | #674 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
%15 ile %25 arası fazla yakıyorlar. deneyimle sabit. hem kendi arabamdan hemde firmadaki tipo S ten biliyorum. birim hacimdeki enerji miktarlarındaki farklılıktan ötürü.
| | |
| | #675 |
| Senior Member |
Hmm.. Yani 10 litre yakan araç en fazla 12.5 litre yakar lpg ile öyle mi ? |
| | |
| | #676 |
|
kabaca öyle denebilir.
| | |
| | #677 | |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
| Alıntı:
calısmada problem olur dıye dusunuyorum | |
| | |
| | #678 |
| Senior Member | |
| | |
| | #679 | |
| alpha(swırl):1.75 | Alıntı:
bir monifold görmüştüm..güya hava giriş problemini çözmek için hava az giriyormuş..buna göre benim sormak istediğim soru şu; lpg takılan bir araçta ilk anda (ayarlama yapılmadan)havamı çok girer lpg mi? mesela bir araçta şahit oldum;motor rölantide 600-700 rpm dönerken hava filtresini elimizle sardığımızda mtor devri yükseliyordu.. bu Lpg den kaynaklanan birşeymi??
__________________ [Kurallara Aykırı İmza Boyutu] Tıklayın | |
| | |
| | #680 |
|
benimkindede aynısı oluyor, karışım oranı farklı. kabaca 15/1 benzin/hava oranı iken, gaz 16/1 gibi düşünebiliriz. yani benzine göre emiş varken gazda çalışıyorsa araç illaki hava fazla geliyor. o nedenle benim filtre kirlenince rölantideki titreme gidiyor.
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|