"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #611 |
| SARMAN | Re: LPG hakkında bilmedikleriniz, öğrenmek istedikleriniz
turbolu bir araca sıralı tüp koyulduğunda performansı düşürür mü atmosferikte nasıl olur? basınç filan arttırarak sıralıda performans arttırabilirmiyiz volvolu bi arkadaş arttığından bahsetmişti sanki eskiden?
__________________ |
| | |
| | #612 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
| Re: LPG hakkında bilmedikleriniz, öğrenmek istedikleriniz
Vtec, VVT-i veya FSİ gibi sistemlerede uygulanabiliyor mu bu bu sıralı sistem olayı???
|
| | |
| | #613 |
| SARMAN | Re: LPG hakkında bilmedikleriniz, öğrenmek istedikleriniz
elektronik enjeksiyonluların hepsine uygulanıyor diye biliyorum elektronikte olmayabilir belki ama enjeksiyon şart
__________________ |
| | |
| | #614 | |
| Yalnız Üye Kayıt Tarihi: 29-01-2005
| Re: LPG hakkında bilmedikleriniz, öğrenmek istedikleriniz Alıntı:
Ama sistemin doğası gereği,benzin enjektörlerini korumak için,rölantide ve bazı devir aralıklarında benzine geçiyor.Buda yakıt ekonomisini biraz zedeliyor... | |
| | |
| | #615 |
| RAMBO 58 Kayıt Tarihi: 05-09-2007
kardes bu ısın erbabı olmussun LPG cısın herhalde sımdı ıkı sorum olcak bırıncısı bmw 7.40i 4000 cc 4400 cc arası . veya nıssan pahtfiner nıssan 2000 veya 2001 model 3500 cc .740i 1995 1997 arası bu motorlara takıyormu eskı oldugu ıcın herhangı bır sorun yasatıyormu performas acısından . ASıl konu fiyat ne olur her ıkısı ıcın ayrı yazarsan istanbulda tavsıye ettigin yer varmı Eyvallah.
|
| | |
| | #616 | |
| Yalnız Üye Kayıt Tarihi: 29-01-2005
| Re: LPG hakkında bilmedikleriniz, öğrenmek istedikleriniz Alıntı:
![]() Bahsettiğin araçlara oluyor sanırım.Sorun olacağını sanmıyorum. Daha detaylı bilgi için ve aklına takılanları sorman için 2A'nın sitesine girebilirsin: http://www.2a-lpg.com/forum/index.php BRC'yi tavsiye edebilirim..Ama taktıracağın yerin, 2A'nın bayiisi olup olmadığına özellikle dikkat et..Ankara'da olsan Teleflex derdim ama İstanbul'dasın.. Dediğim gibi,verdiğim adreste detaylı bilgileri bulabilirsin. Kolay gelsin. | |
| | |
| | #617 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
Lpg ideal yakıt, yok param yoksa arabayada bınmem mertliğime *** sürdürmem diyen okadar çok arkadaşım varkı hepsıde ne kadar büyük yanlış yaptiğinin bir gün farkına varacak ama zararları çok fazla olacak
__________________ Mesajı son düzenleyen Diesel kompressor : 08-10-2007 - 19:24 |
| | |
| | #618 |
| GOLF TT Kayıt Tarihi: 25-02-2005 Şehir: Ç.KALE Yaş: 33 Otomobil: GOLF TT
arkadaşlar lpg de ne kadar yaktığını tam oarak nasıl hesaplıyosunuz benzindeki gbi herzaman aynı almıyor depo çünkü...
|
| | |
| | #619 |
| Uur | Re: LPG hakkında bilmedikleriniz, öğrenmek istedikleriniz Lpg'de doğru değerleri hesaplamak çok güç.Benzinle ne kadar yakıyorsa sıcaklık durumuna göre yüzde 10-20 hatta yüzde 10-15 fazla yakar.
|
| | |
| | #620 |
| Member | Re: LPG hakkında bilmedikleriniz, öğrenmek istedikleriniz
Maksimum benim kadar yakarsınız heralde. sürekli yüksek devirli kullanıyorum.aracım 200 model 2000cc Focus Sport Trend ve 55 ytl ye 300km gidiyorum. Benzine göre %40 avantajım var.(Benim aracımda Benzindeki kullanıma göre )
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|