"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #51 |
| DGN Production | Re: LPG hakkında bilmedikleriniz, öğrenmek istedikleriniz
sıralı sistem bağlantı şeması aşağıdaki gibidir. |
| | |
| | #52 |
| Aktif Üye | Re: LPG hakkında bilmedikleriniz, öğrenmek istedikleriniz
LPG Çok iyi ama ucuzları var bizde ben 300 milyona taktırdım bir türlü ayar tutmuyor her hafta ayar a gidiyorum her hafta 5 milyon giriyo BıKTıM Artık ama lpg siz bir araba alırsam yine lpg taktırırım benzinde 250 bin yakıyor gazda 130 bin falan 30 milyona şehir dışı 280 km gidiyorum taktıracak arkadaşlara tavsiyem kaliteli sistem taktırmaları bizim gibi gidip 300 milyona takarsan kokuda yapar ( hiç koku yapmadı ama şimdiye kadar ) ayarıda bozulur
|
| | |
| | #53 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: LPG hakkında bilmedikleriniz, öğrenmek istedikleriniz
Dogan sen bu isi biliyosun abicim ![]() Peki bu 1000€ luk sistemin markası modeli nedir soyleyebilirmisin internet sitesi falan varmı? Bu uygulamayla ilgili İstanbuldan daha detaylı bilgi alabilecegim bunu yapan biryerler biliyorsan yönlendirebilirmisin?
__________________ Team VW |
| | |
| | #54 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 25
özel mesajdan adres alıyım mı dogan abi!!! yoksa açıkca buraya mı yazacan??
|
| | |
| | #55 | |
| DGN Production | Re: LPG hakkında bilmedikleriniz, öğrenmek istedikleriniz Alıntı:
| |
| | |
| | #56 | |
| DGN Production | Re: LPG hakkında bilmedikleriniz, öğrenmek istedikleriniz Alıntı:
istanbul dada var yapan bir yer fakat sanırım montaja başlamadılar henüz. detaylı bilgi alır senide bilgilendiririm. Mesajı son düzenleyen Dogan : 09-11-2004 - 12:50 | |
| | |
| | #57 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 27-04-2004 Yaş: 25
peki V8 bi motorda maliyet nedir?bizim memleketin yollar rezalet,Discovery fln alalım 2.el dioruz ama benzinliler dizelin yarı fiyatı.neyse randımanlı olur mu ve tüketim hangi seviyelerde olur?bide sorum aracın bakımları hakkında detay verirmisin
|
| | |
| | #58 | |
| |
| | |
| | #59 |
| k2284 Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 24
Bende adres istiyorm yarın uyarsa bi yanınıza ugriycem ... Bu gece lütfen adresi verinnn ![]() Steinmeitz onine olursan sen yollasana bana adresi
__________________ http://www.footballderbies.com/results/index.php?id=42 7>6 .. 7 büyüktür 6 |
| | |
| | #60 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 07-11-2004 Yaş: 28
dogan kardes bu işlemde arac garanti dısı kalır mı? en önemlisi de silindirler deliniyor mu?
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|