"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 | |
| DGN Production | Re: LPG hakkında bilmedikleriniz, öğrenmek istedikleriniz Alıntı:
bayilerimizden birisi bir kaç hafta önce 4.4i X5 e montaj yaptı. 2004 model. yani ferraride alsam fabrikaya haber vermeden takarım lpg | |
| | |
| | #42 | |
| DGN Production | Re: LPG hakkında bilmedikleriniz, öğrenmek istedikleriniz Alıntı:
beklerim gelirsem. başım üstüne. | |
| | |
| | #43 | |
| |
| | |
| | #44 | |
1- evet sadece gaz için özel program hazırlanıyor. 2- hayır ateşleme ayarı yapamıyoruz. sadece devir aralıklarına göre zengin fakir gaz karışım oranlarını ayarlayabiliyoruz. 3- LPG mikser aracılığı ile emme manifolduna değil, pistonlara en yakın yerden enjektör ile motora veriliyor. sistem bir beyin ile kontrol ediliyor. tüm ayarları PC den yapılıyor. ve normal LPG cihazlarına göre basınç oranları farklı. | |
| | |
| | #45 | |
| |
| | |
| | #46 | |
| |
| | |
| | #47 | |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
| Re: LPG hakkında bilmedikleriniz, öğrenmek istedikleriniz Alıntı:
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! | |
| | |
| | #48 | |
| |
| | |
| | #49 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 30-09-2004 Yaş: 24
| Re: LPG hakkında bilmedikleriniz, öğrenmek istedikleriniz
Doğan valla verdiğin rakamlar harika. Benim condorde 21, X5 kadar benzin yakıyor abartmıyorum. Kilometrede 290.000 tl yakıyor. Korkudan gaza üfleyerek basıyorum. Arabayı değiştirmeyi düşünüyodum ama bu lpg işi daha mantıklı geldi çünkü çok memnunum arabadan. Dediğin gibi 150.000 tlye düşecekse hiç düşünmeden taktırırım. Sen acık adresini verde mondeoya yapacağınız montaja bi bakiyim.
|
| | |
| | #50 | |
Mesajı son düzenleyen Dogan : 08-11-2004 - 22:00 | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|