"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| KANKA | Re: LPG hakkında bilmedikleriniz, öğrenmek istedikleriniz
kıbrısta lpg yok.... mazot 1,000,000 ![]() benzin:1,500,000
__________________ ![]() |E39M5| |E46330| |
| | |
| | #22 | |
| Cem the NAFTALIN SLAYER Kayıt Tarihi: 21-10-2004 Yaş: 38
| Re: LPG hakkında bilmedikleriniz, öğrenmek istedikleriniz Alıntı:
2 sene once aldigi Jaguara LPG taktirdi buna ne dersiniz ? LPG benim sahsi fikrim arac eger fabrikada cift yakitli olarak uretilmemisse sonradan taktirmamak. | |
| | |
| | #23 | |
| DGN Production | Re: LPG hakkında bilmedikleriniz, öğrenmek istedikleriniz Alıntı:
| |
| | |
| | #24 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 07-09-2004 Yaş: 30
| Re: LPG hakkında bilmedikleriniz, öğrenmek istedikleriniz
Bazıları LPG taktırdık şöyle oldu,böyle oldu,ayar tutmadı gibi şeyler söylüyor.Doğrudur tabi.Yalnız unutmamak gerekirki bu tür işlemleri sırf para kazanmak uğruna marangozlar bile yapıyor.Sen öyle bir yere yaptırtıysan arabanın yürümesi bile mucize! Kulaktan dolma bilgilerle nasıl doktor,mühendis vs. olunmuyorsa bu da öyle birşey.Ben de VTİ var 220.000 km.de ona da takılı.150.000 km. dir sistem lpg ile çalışıyor.Bir kez dahi ayar falan görmedi.bir kez lpg beyini değiştirdim, o da keyfe keder.Arabamda hiçbir sorunda olmadı bugüne kadar.Performansı da halen çok iyi.
|
| | |
| | #25 | |
| DGN Production | Re: LPG hakkında bilmedikleriniz, öğrenmek istedikleriniz Alıntı:
| |
| | |
| | #26 | |
| |
| | |
| | #27 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Ah istanbulda olsan hemen gelirdim simdi konusmaya...1000€ cok degilmi? Genelde cevrede en kalitelileri 400-500$ diye duyardık bu sizin kullandıgızın ne farkı var?
__________________ Team VW |
| | |
| | #28 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 25
ankarada nerde yaptıracaz usta bu işi?
|
| | |
| | #29 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
Sanırım sistem ECU dan aldığı bilgilerle çalışıyor ve aynı enjektörlü araç gibi LPG yi başka enjektörler ile yanma odasına veriyor. 1-Bu gazlı sistem içinmi devir aralıklarına göre özel program yazıyorsunuz? 2-Eğer programı değiştirebiliyorsanız, enjeksiyonlu motor gaz ile çalışırken istenilen zamanlama ile ateşlemenin sağlanması mümkünmü? (distirbütörün ayarlanması gibi yani) 3-Bu sistemin daha önceden elektronikenjeksiyonlu araçlarda uygulanan ve daha ucuz olan sistemlere göre farkını açıklarmısınız?
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #30 |
| roadrunner Kayıt Tarihi: 16-05-2004 Şehir: İSTANBUL Yaş: 30
Peki hangi marka gaz kullanmamız gerekiyor. Piyasada ucuz gazlar var, marka gazlarda var. Ben Shellgaz kullanıyorum. Bazen de OtoAygaz. İkisinde de performans kaybı yaşadığım için farkını anlayamadım.
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|