"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #111 |
| alayına isyan | Re: LPG hakkında bilmedikleriniz, öğrenmek istedikleriniz
o parçayı tam olarak nereye takıyoruz ¿ we manuel olarakmı müdahele edecem¿
|
| | |
| | #112 | |
| DGN Production | Re: LPG hakkında bilmedikleriniz, öğrenmek istedikleriniz Alıntı:
| |
| | |
| | #113 | |
| DGN Production | Re: LPG hakkında bilmedikleriniz, öğrenmek istedikleriniz Alıntı:
| |
| | |
| | #114 | |
| |
| | |
| | #115 | |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 07-09-2004 Yaş: 30
| Re: LPG hakkında bilmedikleriniz, öğrenmek istedikleriniz Alıntı:
VTİ aşırı beslemeli bir sistem değilmi.passat 1.8T 150 hp, vti 1.6 160 hp.Aşırı besleme sistemlerinde amaç birim zamanda yanma odasına daha fazla yakıt girişini sağlamak değilmi.Turbo ya da vti ikisi de aşırı beslemeyi hedefleyen sistemler.Bunu niyemi söyledim? bendeki vti 150.000 km. dir lpg kullanıyor da ondan.Motorun deforme olacağı fikri ise teknik anlamı olmayan, laf olsun diye söylenmiş bir laftan öte birşey ifade etmez. | |
| | |
| | #116 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 20-08-2004 Yaş: 25
| Re: LPG hakkında bilmedikleriniz, öğrenmek istedikleriniz
bu arada konuyla alakasız ama lafı geçmişken akışmetre ne işe yarar??bizdeki octavia 1.9 TDI araç bir ara hiç gitmiyodu-yani bildiğiniz gitmiyodu işte- ilk zamanlardaki gibi.daha sonra tanıdık bir yerde akışmetresi mi ne değişti araba uçmaya başladı!!merak ettiğim bu akışmetre neymiş bu kadar arabanın performansını değiştirdi?? şimdiden teşekkürler...
|
| | |
| | #117 |
| Aktif Üye | Re: LPG hakkında bilmedikleriniz, öğrenmek istedikleriniz
2 gün önce bayram tatili için yola çıktık susurluk mustafa kemal paşa arasındayız rampa tırmanıyoz iki üç araç öndeki araba birden alev almış sağa çekmişler hemen bizde yardım için durduk herkez kaçıyo falan bizdede yangın tüpü war diye koşturuyoz 10 tane falan araç durdu hepsinin tüpü boş yada arzalı nitekim bizimkinin de basıncı bitmiş birkaçkişide yarım yamalak wardı kaputu açıp sıkmaya çalışıyoz fakat arabanın kaput madalını bulamıyozsanra bi amcageldi açmayın dedi hava alırsa daha çok yanar dedi o arada ifayeye sonradanhaber wermişler başta hafiten söndü fakat devmı olmayınca yine alevlendi ve gaz lpg nin motorda bulunan kısmına geldi alevler büyüdü sadece basınçlı çakmak yanar gibi yaniyodu itfaye biraz su sıktı söndü fakat gaz kaçırıyordu anlamadıgım kısım vardı gazkaçıran yer köpük köpük oldusonra arkadan vanalarını kestiler herhalde amazaten araba eski idi yangın kontaktan çıktı herhalde ruhsata işletmemek için gaz dolum yerlerini bazıları içten yapıyo buda öle idi sanırım
|
| | |
| | #118 | |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 12-07-2004 Yaş: 20
lpgnin patlama oranları benzine oranla daha farklıdır yanma odasında daha çok gaz patlamaktadır ayrıca kuru yakıt olduğu için kurum problemlerinide beraberinde getiri vti atmosferik bir sistemdir sadece enjektör devire göre püskürtme zamanlarını ayarlar yani zaten turbo beslemeli bir araca bide lpg takarsak belli bir basınca göre tasarlanmış pistonlar fazla dayanmıycaktır
__________________ Mercedes ve diyerleri!!! | |
| | |
| | #119 |
| DReaMZ | Re: LPG hakkında bilmedikleriniz, öğrenmek istedikleriniz
Dogan kardeş verdiğin bilgiler için çok sagol. bende geçen yıla kadar lpgli broadway vardı sabahları ilk marşta çalışmaması dışında performans&tüketim konusunda çok memnundum (45lt ile şehirdışı 600km şehiriçi 300km civarı yakıyodu.) 2ay önce 0km Passat 1.6 aldım. Alet biraz gaza basınca şehiriçinde benzini içiyo. Ben ikna oldum sanırım lpg yolu gözüktü. Eğer sistem bizimkine uyacaksa Ankaraya geldiğimde yanına bi uğramak isterim. özelden bana adresini gönderirsen tabi. Şimdiden sağol. Bu arada Molped resmi güzel.. ince espri
__________________ Pesetmem ben 8000 devirde Kanatlandım özgürüm ben de Deseler geçecek bu heves de Tuning de yaparım kariyer de |
| | |
| | #120 | |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 07-09-2004 Yaş: 30
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|